POVEZAO SE SA BOGOM!Putovanje u Svetu zemlju vredelo svakog koraka: Nikola Rokvić ispunio sve uslove i postao HADŽI
Foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic

velika čast!

POVEZAO SE SA BOGOM!Putovanje u Svetu zemlju vredelo svakog koraka: Nikola Rokvić ispunio sve uslove i postao HADŽI

Pevač je pred Uskrs posetio Svetu zemlju

Objavljeno: 19:16h

Naš pevač Nikola Rokvić bio je na putovanju u Izraelu i posetio je važna mesta koja se vezuju za hrišćansku veru. Pevač je poznat kao verujući čovek, te je ovo hodočašće bilo veoma važno za njega.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

Odlučio je da svojim pratiocima na Instagramu podeli utiske sa ovog njemu važnog putovanja, istakavši da pu u Izrael smatra najvažnijim u životu.

Pri povratku, Rokvić je svom imenu dodao prefiks Hadži, pa se tako i potpisao na svojoj objavi.

– Čovek sam koji je ceo život putovao, obišao sam svet, video mnoge lepote… Ovaj put se razlikovao od svih drugih. Pokloničko putovanje, hodočašće, Svetom zemljom ne mogu uporediti ni sa čim. Ići zemljom pokloniti se Grobu Gospodnjem i boraviti na mestima na kojima je hodio Gospod Isus Hristos, Majka Božija, Apostoli i mnogi Sveti ljudi donosi neopisivu blagodat ali i veliku odgovornost! Kome je mnogo dato, mnogo će se i tražiti! Bilo je radosti, ljubavi, smeha i suza, zajedničke molitve uz veličanstvena pokajanja! Bilo je teško, nekada rizično i opasno ali uvek blagodatno! Sve to skupa, celoj našoj grupi donelo je nove vidike i otvorilo duhovne poglede! Zahvalan sam Bogu, mojoj grupi, braći i sestrama koji su nesebično to u svakom smislu i bili… Završiću stihom moje pesme: “Vredelo je svakog koraka, ovo traženje”. Neka je na zdravlje i spasenje! Hristos Voskrese! Hadži Nikola – napisao je on na Instagramu.

Bonus video:

00:20

NE MOŽEŠ TO VIŠE DA MI RADIŠ: Rokvić krišom snimio ženu, ona izgorela i počela da URLA! Svi se pitaju kako je PROŠAO posle!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.