JELENA KARLEUŠA BEZ GAĆICA! SCENE KOJE SU OBORILE ČITAV REGION BEZ CENZURE! (VIDEO)
Foto: instagram/karleusastar

zaintrigirala

JELENA KARLEUŠA BEZ GAĆICA! SCENE KOJE SU OBORILE ČITAV REGION BEZ CENZURE! (VIDEO)

Karleuša je đuskala pored igračica zavodeći publiku.

Objavljeno:

Jelena Karleuša često "sruši" je društvene mreže provokativnim snimcima, a već danima unazad na Internetu je ponovo postao aktuelan snimak na kom je atraktivna pevačica bez donjeg veša.

Jelena je tada održala koncert u Austriji, a na bini se pojavila u žutom i providnom kostimu koji je otkrio da ne nosi donji veš.

Karleuša je đuskala pored igračica zavodeći publiku, a u jednom trenutku je "zamešala" pred kamerama fanova i pala jednom momku u zagrljaj.

Podsetimo, Karleuša je često na meti pogrdnih i osporavajućih komentara zbog svojih provokativnih i golišavih izdanja, te joj se često uz to prigovaraju njene godine i majčinstvo, a mnogi komentarišu kako sve to "prelazi granice dobrog ukusa" i kako je nedolično i neprimereno za njene godine.

- Ako išta mrzim je to kada za ženu kažu da je Milf ( radi se o skraćenici koja opisuje starije žene, pretežno majke, koje nose epitet “dobrih riba”) Čemu kategorizacija i grupacija? Kad je žena bomba, ona je bomba. Bez obzira na godište, broj dece itd. Te odvratne kategorizacije koje daju muškarci su patetične. Zamislite da mi žene delimo muškarce na matore ali zgodne, ćelave ali lepe, ružne ali bogate, debele ali dobre duše, mlade i glupe i stavljamo uz njihove slike te skraćenice?! Inače, mene mišljenje muškaraca o mom telu i meni lično, nije bitno. Mi žene stavljamo provokativne slike i snimke isključivo zbog družih žena. - napisala je Karleuša uz snimak na kom se nalazi u kupaćem kostimu.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Bonus video:

00:11

Jelena karleuša uživa u luksuzu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.