BILA JE NA IVICI SMRTI, U ČETVRTOM MESECU IZGUBILA BEBU: Ovo je supruga Vanje Bulića koja je prošla HOROR! (FOTO)
Foto: Kurir

evo kako izgleda

BILA JE NA IVICI SMRTI, U ČETVRTOM MESECU IZGUBILA BEBU: Ovo je supruga Vanje Bulića koja je prošla HOROR! (FOTO)

Vanja i Slađana Bulić imaju tri sina: Dušana, Ognjena i Ivana.

Objavljeno:

Vanja Bulić, novinar, pisac i televizijski voditelj, može se pohvaliti jednim od najdugovečnijih i najuspešnijih brakova na javnoj sceni. Sa suprugom Slađanom već pet decenija deli dobro i zlo.

- Oženio sam se sa dvadeset osam godina, kao zreo čovek. Prethodno smo bili u vezi tri godine, a ja sam u tom periodu i služio vojsku. Dobro smo se poznavali i oboje smo spremni ušli u bračnu zajednicu. Celo moje društvo je takvo, imamo samo jednog razvedenog drugara sa čijom bivšom ženom se, takođe, svi iz ekipe družimo - kaže Vanja.

Vanja Bulić, Mirjana Bobić Mojsilović
foto: Emilija Jovanović

Vanja i Slađana Bulić imaju tri sina: Dušana, Ognjena i Ivana. Neizmerno su se obradovali kada su svojevremeno saznali da će i četvrti put postati roditelji, ali sreća nije bila dugog veka. Bebu su izgubili u četvrtom mesecu trudnoće, a malo je falilo da ishod bude još fatalniji.

- Najteže je kada gledate nekog svog kako se pati i život mu visi o koncu, a ne možete da mu pomognete. Nikad neću zaboraviti neizvesnost sa kojom sam čekao da se završi njena operacija u Univerzitetskoj bolnici. Kada je konačno izašla iz operacione sale, i onako, još pod anestezijom, dok sam je držao za ruku, rekla da joj kupim šesnaest kilograma mandarina, bio sam najsrećniji na svetu jer sam znao da je dobro - prisetio se Vanja Bulić.

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.