ZDRAVKO ČOLIĆ NIJE ŽELEO VIŠE DA KRIJE: Otkrio pravu ISTINU o svojoj ćerki!
Zdravko Čolić, Foto: TV Pink printscreen

au

ZDRAVKO ČOLIĆ NIJE ŽELEO VIŠE DA KRIJE: Otkrio pravu ISTINU o svojoj ćerki!

Čola, koji je za vreme karantina održao nekoliko koncerata u inostranstvu, nije skrivao uzbuđenje što će održati prvi nastup na našim prostorima

Objavljeno:

Jedna od najvećih balkanskih pevačkih legendi Zdravko Čolić nedavno je progovorio o svojim životnim izazovima, željama i očekivanjima.

Čola, koji je za vreme karantina održao nekoliko koncerata u inostranstvu, nije skrivao uzbuđenje što će održati prvi nastup na našim prostorima, a za HRT je otkrio i neke detalje iz svog života.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Između ostalog, spomenuo je i svoju ćerku Unu (21) za koju je poznato kako je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje različite sadržaje.

- Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim - otkrio je slavni pevač.

Po pitanju svog privatnog života, Čola je vrlo suzdržan. Sa suprugom Aleksandrom prošle je godine proslavio 20 godina braka, a zajedno imaju i ćerku Laru. Kao i svaki otac, priznao je da su one njegova slabost.

Čola je istakao kako se tajna uspeha krije u "Božjoj volji", a otkrio i je svoju neostvarenu želju.

1 / 3 Foto: youtube/paparazzolov

- Neostvarenih želja ima puno, ali što se tiče karijere to je neka pesma koja bi bila na svetskim top listama. Što se tiče ostalog - to je da poživim. Život me ne miluje, on me gura u razne suprotnosti, a brdo suprotnosti rađa i kvalitet - rekao je Čolić za spomenuti medij.

Zdravko je priznao kako je što se tiče dugovečnosti "kampanjac". Kako kaže, značaj pridaje sportu, opušta se kada mu je lepo i kada je s prijateljima, a kada je posao u pitanju uvek je disciplinovan.

Legendarni pevač će krajem maja napuniti 71 godinu.

Bonus video:

00:14

POSLEDNJE ZBOGOM MARINI TUCAKOVIĆ: Laća i Futa primaju saučešće, Zdravko Čolić poslao VENAC, a Karleuša stigla sva u CRNINI (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.