NAPADNUT NAŠ POZNATI PEVAČ: Otvorili mu glavu!
Deni, Foto: Espreso

jezivo

NAPADNUT NAŠ POZNATI PEVAČ: Otvorili mu glavu!

Incident se dogodio kada je on odbio da siđe s bine i jednom navalentnom muškarcu peva za stolom

Objavljeno:

Pevač Deni Boneštaj doživeo je veliku neprijatnost na svom nastupu.

Incident se dogodio početkom 2020. godine kada je on odbio da siđe s bine i jednom navalentnom muškarcu peva za stolom, zbog čega mu je on zadao nekoliko udaraca u predelu glave oštrim predmetom.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

- Završio sam sa 13 kopči. Desilo se to što se desilo. Nažalost ima takvih ljudi, ali ja nešto ne volim ni da se prisećam takvih stvari. Smatram da nisam dovoljno fizički jak da nekoga nokautiram na prvu, drugu. Ali garantujem ti da ću te repertoarom i pesmom ubiti. Šest dana nećeš moći da ustaneš. Pre će mene proći kopče nego to što ti ja uradim sa pesmama - rekao je tada.

Podsetimo, Deni je o napadu govorio i nakon što je pušten iz Urgentnog centra.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

- Dok sam na­stu­pao, mu­ška­rac mi je pri­šao i za­h­te­vao da do­đem do nje­go­vog sto­la. Objasnio sam mu da to ta­ko ne fu­n­k­cio­ni­še, te da že­lim da mu ispu­nim mu­zi­č­ku že­lju i otpe­vam pe­smu ko­ju tra­ži, ali s bi­ne. Ka­da sam mu to re­kao, pos­tao je agre­si­van, upo­ran u to­me da me odve­de do nje­go­vog sto­la. Ka­da sam shva­tio da će bi­ti sa­mo go­re, dao sam mi­kro­fon kla­vi­ja­tu­ri­sti i kre­nuo ka toa­le­tu da bih se sklo­nio od ne­pri­jat­ne si­tua­ci­je i tog čove­ka. Čim sam na­pra­vio dva ko­ra­ka, ose­tio sam uda­rac fla­šom u po­ti­ljak. Ka­ko sam se okre­nuo, on me je opet uda­rio, ali na dru­gu stra­nu. Tu imam he­ma­tom. Gos­ti su sko­či­li i sklo­ni­li ga od me­ne, a on je i da­lje di­vljao i vre­đao. Po­če­la je krv da li­p­ti i pri­ja­te­lj mi je sta­vio sa­l­ve­te na ra­nu i odve­zao me u Ur­gen­t­ni. Ta­mo su me uši­li, imam 12 ko­p­či na gla­vi - rekao je tada Deni.

Bonus video:

02:55

CELA ESTRADA JE TO ZNALA, TO JE BILA JAVNA TAJNA! Nada Obrić progovorila o ljubavnoj aferi Miroslava i Mirjane

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.