SKANDAL JOJ JE UNIŠTIO KARIJERU KADA JE BILA NAJTRAŽENIJA: Snimak su imali svi u telefonu, a to ju je DOTUKLO!
Foto: Printscreen

au, ČOVEČE!

SKANDAL JOJ JE UNIŠTIO KARIJERU KADA JE BILA NAJTRAŽENIJA: Snimak su imali svi u telefonu, a to ju je DOTUKLO!

Sanja nije srećna što je publika i dalje povezuje sa tim.

Objavljeno:

Za mnoge se smatralo da će biti velike zvezde, kako zbog talenta tako i zbog harizme, fizičkog izgleda...Njihov talenat je neosporan, ali ipak nisu dostigli slavu koju mnogi sanjaju. Dok su se pojedini karijere odrekli zbog porodice, drugima ju je pak obeležio skandal i privatni snimak koji je procureo u javnost.

I dok su mnogi komentarisali kako je Sanja Stojanović nakon eksplicitnog videa dotakla samo dno, ona je danas zadovoljna i ispunjena, ali ne pojavljuje se na javnim skupovima.

1 / 4 Foto: Printscreen

Pevačica Sanja Stojanović proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Iako je imala odlične nastupe i dobro peva, ipak je publika pamti najviše po eksplicitnom snimku koji je svojevremeno procurio u javnost.

Sanja nije srećna što je publika i dalje povezuje sa tim.

-Generalno ta afera, komentari i medijski naslovi oko iste prate me čitavih 15 godina. Sve mislim proći će nekada, jer ima toliko stvari koje su mi se izdešavale, ali eto, to “moje” je tako upečatljivo, a ujedno i toliko dosadno, da mi je postalo strašno. Izlizana je priča, ja to ignorišem, više se ni ne iznenadim kad pročitam takve naslove, gotovo svi su isti – ističe Sanja.

Nakon ovog skandala, povukla se iz javnosti više od decenije, a nedavno se vratila na muzičku scenu. Tada je sačekao novi medijski skandal oko njenog razvoda, a pisalo se da ju je muž izbacio na ulicu sa dvoje dece.

1 / 6 Foto: Printscreen/ Instagram/ sanja.stojanovic.official

-Na to je stavljena tačka i ne bih uopšte da promovišem svoj razvod, već sebe i svoje pesme. Sve što je završeno, čemu je definitivno kraj nema potrebe da produbljujemo”, kaže za “Grand online” i otkriva da ima novi problem – zbog korone ne može da nađe novog dečka.

-Ova korona je sve zakomplikovala, svi sedimo u kućama, niti možeš koga da upoznaš, niti da vidiš. Ne rade nam kafići, ne rade ni bioskopi, bar neko da me vodi u bioskop (smeh). Ja se nadam da će proći sve ovo, da se uljudimo. Ograničenja mi je preko glave – zaključila je.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.