OGLASILA SE DARKOVA DEVOJKA POSLE HAPŠENJA ZA ESPRESO: Čeka da ga VIDI!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

au, ČOVEČE!

OGLASILA SE DARKOVA DEVOJKA POSLE HAPŠENJA ZA ESPRESO: Čeka da ga VIDI!

Lazić je priveden rano jutros. a Barbara navodi da nisu bili zajedno

Objavljeno: 09:24h

Pevaču Darku Laziću određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden kod sudije za prekršaje, saznaje Telegraf.rs.

Lazić je priveden rano jutros, nakon čega je saslušan u Policijskoj stanici Novi Beograd.

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Lazić je priveden jutros oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Darko Lazić je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

On je podvrgnut i testu na drogu, kao i alk- testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0,91 promil alkohola u organizmu.

Sada se oglasila i njegova devojka, pevačica Barbara Bobak!

1 / 7 Foto: Peđa Kasić

"Prošle noći nisam bila sa Darkom, pa ne mogu ništa ni da komentarišem. Kada se budem čula i videla sa njim, kada budemo porazgovarali, moći ću nešto više da vam kažem. Hvala vam na razumevanju", rekla je Barbara.

Podsetimo, ovako je pevačica u intervjuu za naš portal govorila o svom izabraniku.

O vezi sa Darkom su brujali svi mediji, kao i o njegovoj prošlosti. Barbara nam je otkrila da ju je zapravo Darko i nervirao pre nego što su započeli vezu.

- Nisam imala predstavu da je on toliko poznat, slabo sam pratila našu estradu. Mislila sam "aha, to je onaj što je pre Hrista bio poznat kad je pobedio u Zvezdama Granda". Slabo sam izlazila, nisam išla po klubovima. Malo me je čak i nervirao - rekla je kroz smeh Barbara pa se osvrnula na komentare da je ona sebi "digla cenu" jer je sa njim:

- Ne vređa me jer to nije istina. Meni je cena skočila zbog mog rada, truda, jer punim klubove. To bi možda značilo da ga ja držim za ruku i vodam na svoje nastupe. Pre bih se odrekla ljubavi nego karijere, jer ako me neko tera da se odreknem karijere, onda to nije ljubav. To sam nedavno rekla i stojim iza toga. Prava ljubav te neće terati da oodustaješ od svojih snova. Omiljeni poklon od Darka su mi papuče u obliku ribe. Romantičan je, meni su sitne stvari romantika, da mi napravi da jedem npr.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.