"LAŽNI SIN" NAŠE FOLK PEVAČICE UZNEMIRAVA LJUDE PO MREŽAMA: Oglasio se odmah Jovan i sve OBJASNIO, JEZIVO!
Jovan, Foto: Printscreen Instagram

Strašno!

"LAŽNI SIN" NAŠE FOLK PEVAČICE UZNEMIRAVA LJUDE PO MREŽAMA: Oglasio se odmah Jovan i sve OBJASNIO, JEZIVO!

On uglavnom uznemirava korisnike fejsbuka sa pričom da ima operacije i da je bolestan, a takođe se žali na majku i oca.

Objavljeno:

Sin Zlate Petrović Jovan Pejić je na svom Instagram profilu je objavio obaveštenje da se nepoznata osoba predstavlja kao on na Fejsbuku.

Naime, Jovan je obavestio svoje pratioce da je primio poruku od jednog poznanika u kojoj mu saopštava da se neko lažno predstavlja u njegovo ime.

Osim što piše u Pejićevo ime, on uglavnom uznemirava korisnike fejsbuka sa pričom da ima operacije i da je bolestan, a takođe se žali na majku i oca.

1 / 9 Foto: Instagram printscreen

- Sedam godina me konstantno zove i uznemirava osoba koja se predstavlja u tvoje ime i prezime. Žali se na tvog oca i majku. Žalio mi se nekoliko puta kako je imao operacije i kako je bolestan. Pominjao je tvoju majku kako boluje od raka. Pominjao je i nekog Šijana i nekog drugog Vasketa - napisala je Jovanova poznanica i dodala:

- Verovatno je sve te priče pratio u novinama, vaša pojavljivanja i ostalo. i očigledno je ljubomoran na tvoj život. Uznemiravao je čak i moju majku i burazera - piše u poruci koju je dobio Zlatin sin.

Jovan Pejić
foto: Printscreen Instagram/pejic jovan

Jovan je odmah objasnio svojim pratiocima da ne veruju nepoznatoj osobi koja se predstavlja u njegovo ime, kao i dane koristi Fejsbuk.

- Ljudi, dobijam već stoti put poruku da se neko predstavlja u moje ime. Ne koristim Fejsbuk i ne nasedajte na budalaštine.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.