"DOKTOR DŽODIĆ MI JE SAOPŠTIO SUROVU ISTINU, DA IMAM RAK SA METASTAZAMA": Mira Škorić UPOZORAVA na simptome!
Foto: Printscreen Instagram

katastrofa!

"DOKTOR DŽODIĆ MI JE SAOPŠTIO SUROVU ISTINU, DA IMAM RAK SA METASTAZAMA": Mira Škorić UPOZORAVA na simptome!

Nastupili su šok i neverica!

Objavljeno:

Pevačica Mira Škorić pre tri godine uspela je da pobedi rak nakon što je 15 godina vodila bitku sa rakom štitne žlezde, retkim i podmuklim karcinomom koji se otkriva tek u poodmakloj fazi.

1 / 7 Foto: Sonja Spasić

Posle četiri operacije i velike borbe, uspela je da pobedi bolest.

– Uvek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam… I sad se naježim kada se setim tog perioda proke nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost. Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme. Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice – prisetila se ona za Informer, dok se tvrdi i dalje čuva.

Međutim, i dalje se borim, primam terapije, čuvam imunitet, uzimam vitaminske koktele. I dalje pevam normalno, po dva sata, kao da nisam bila bolesna. I ne volim kada me sažaljevaju, kada pročitam da sam se povukla sa scene, da više nisam u stanju da pevam. O svojoj bolesti nikada javno ne bih progovorila ni reč, da nije drugih obolelih, kojima bih možda mogla da pomognem – rekla je Mira.

Bonus video:

01:51

MIRA ŠKORIĆ OTVORILA DUŠU: Srećna sam što se ćerka ne bavi javnim poslom, izabrala je svoj put!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.