BIO JE PEVAČ GENERACIJE 5, HARAO JE BEOGRADOM I OPČINIO JELENU TINSKU: Nećete verovati kako danas izgleda, AU! FOTO
Foto: Printscreen Youtube/pesmenajbolje

otkriveno

BIO JE PEVAČ GENERACIJE 5, HARAO JE BEOGRADOM I OPČINIO JELENU TINSKU: Nećete verovati kako danas izgleda, AU! FOTO

Iako je bila starija od njega skoro deset godina i imala dvoje dece, njihovoj ljubavi ništa nije moglo da stane na put.

Objavljeno:

Goran Milošević je tih 80-tih važio za najlepšeg momka u Beogradu. Vozio je motor, bio je pevač grupe Generacija 5 i za njim su, malo je reći, ludele devojke.

Publika ga, ipak, najviše pamti iz perioda od 1979. do 1982, kad je bio pevač "Generacije 5". Nasledio je u čuvenom bendu Jovana Rašića na mestu frontmena i otpevao najznačajnije hitove iz njihove prve faze rada - "Ti samo budi dovoljno daleko", "Dolazim za pet minuta", "Dubler", "Ti i ja", "Umoran od svega", "Spakuj se, požuri", kao i originalne verziju balade "Šta ćemo sad nas dvoje", koju je devedesetih bend snimio i sa Đorđem Davidom.

U periodu najveće popularnosti benda, njegovo srce je osvojila jedna od najlepših žena u Beogradu - Jelena Tinska. Iako je bila starija od njega skoro deset godina i imala dvoje dece, njihovoj ljubavi ništa nije moglo da stane na put.

Beograd je mnogo pričao o ovom paru, a nazivali su ih i „najromantičnijim parom“. Jelena Tinska je tada pevala u rok grupi „Lutka“. Često su pevali jedno drugom, a kroz Beograd su se vozili na Goranovom motoru i na taj način plenili pažnju.

Mnogo su se voleli, ali i rastali jer je u njegovom krevet zatekla drugu devojku. Iako je on tvrdio da je nije prevario, pojašnjavajući da je tu samo prespavala stjuardesa, devojka od njegovog druga direktora aerodroma, Jelena mu nije verovala. Odmah mu se osvetila tako što je bila sa njegovim drugom čija je devojka presavala u Goranovom krevetu, a potom je otišla u Novi Sad sa drugaricom. Priča je da je veliki hit "Ti samo budi dovoljno daleko" posvećen upravo Tinskoj.

Nakon izlaska iz benda, Goran nije nikad dobacio do te slave koju je imao kao glavni pevač Genracije 5. Međutim, muziku nije zanemarivao, pa čak i u sedmoj deceniji i dalje snima i izbacuje pesme.

Goran Milošević
foto: youtubescreen

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.