ĐOLE ĐOGANI NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O SVOM OCU! Posle toliko godina REŠIO JE DA PROGOVORI: Bila je i ŽUČNA RASPRAVA!
Foto: Printscreen Youtube

iskren

ĐOLE ĐOGANI NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O SVOM OCU! Posle toliko godina REŠIO JE DA PROGOVORI: Bila je i ŽUČNA RASPRAVA!

On mi je rekao: 'Odmah da si vratio odakle si uzeo te pare, ti ćeš meni da ukaljaš obraz'

Objavljeno:

Denser Đole Đogani prisetio se očeve reakcije kada je prvi put u kuću doneo veću količinu novca, te kako mu nije verovao da je to zaista zaradio.

Đole Đogani, koji je nedavno otkrio kako je upoznao sadašnju suprugu Vesnu Đogani, prisetio se anegdote o svom prvom većem honoraru koji je doneo i stavio na sto, te otkrio kako je njegov otac reagovao.

On je ispričao da je taj novac izazvao problem i žučnu raspravu sa ocem kao i to šta je bio razlog.

1 / 5 Foto: Predrag Milosavljević

- Sa ocem imam posebnu priču, kad sam bio prvak Evrope u Grenoblu dobio sam određenu nagradu, ta nagrada je bila 10 ili 15 hiljada maraka i to je u ono vreme bio ogroman novac. Ja dolazim pun sebe, ponosan i njemu donosim novac i kažem: 'Tata, ja sam bio na tom takmičenju i osvojio sam nagradu i dobio pare'. Ja sam stavio te pare na sto, on pogleda i kaže: 'Gde si ovo uzeo? - ispričao je Đole u emisiji "Iz profila" i dodao:

- Rekao sam mu da sam dobio na takmičenju, a on mi je rekao: 'Odmah da si vratio odakle si uzeo te pare, ti ćeš meni da ukaljaš obraz', ponovio sam mu da sam zaradio to, ali on to nije mogao da shvati i onda se desila emisija kod Mire Adanje Polak u koju je ona mene pozvala i ja sam pozvao mamu i rekao: 'Dovuci tatu ispred televizora' i on je gledao kada je Mira rekla o nagradi koju sam osvojio... Zvali su ga drugari koji su to gledali i onda je tek tada bio ponosan, rekao mi je: 'Znači bio si na tom takmičenju i pošteno si zaradio taj novac'".

Đole Đogani
foto: Predrag Milosavljević

Bonus video:

00:06

Luna Đogani vratila se u teretanu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.