NAŠ POZNATI PEVAČ JE BRAT ŽIKE JAKŠIĆA: Za ovo niko nije znao!
Žika Jakšić, Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

au

NAŠ POZNATI PEVAČ JE BRAT ŽIKE JAKŠIĆA: Za ovo niko nije znao!

Ukoliko biste se malo bolje zagledali u dva brata, sličnost je evidentna. Žika i Vladimir imaju identične crte lica i gotovo iste su građe

Objavljeno:

Od bas gitariste do producenta. Žika Jakšić izgradio je veliku karijeru, a danas je poznati urednik i voditelj emisije Nikad nije kasno. Ono što malo ko zna jeste da je njegov brat takođe odabrao put muzike, ali za razliku od Žike, on se okrenuo rokenrolu.

U pitanju je Vladimir Jakšić poznatiji kao Musa koji je predvodio grupu "Revolveri", a koja inače pripada pomenutom muzičkom pravcu. Pamtimo ih po himni protesta „Nema povlačenja, „nema predaje“, kao i po pesmama „Brod“ na okeanu, 24 sata dnevno rokenrol“.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Ukoliko biste se malo bolje zagledali u dva brata, sličnost je evidentna. Žika i Vladimir imaju identične crte lica i gotovo iste su građe.

Priče koje kruže u svetu poznatih jeste da su Vladimir i Žika nekada zajedno nastupali i bavili se rokenrol muzikom u Jugoslaviji. Kako se navodi, kada je Žika prvi put pristao da odradi jednu svadbu, uplovio je sasvim slučajno u narodnjačke vode, a po povratku sa nastupa doneo je pune džepove novca, piše Blic.

Prema priči izvora, ostavio je novac u fioci, ali kada je ustao ujutru deo istog nije bio tu. Žika je pitao brata Vladimira gde je još para iz fioke, a brat mu je rekao da s obzirom na to da je izdao rokenrol i na neki način i njega i sve u šta su verovali mora od zarade koju dobija sa narodnjacima da mu daje 10 odsto! Tada su braća sklopila pakt i Žika i dan-danas Vladimiru daje novac zbog izdaje.

Bonus video:

02:46

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.