O NJENOJ LEPOTI SE I DALJE GOVORI,A VEĆ 27 GODINA MU JE VERNA: Žena Saleta Đorđevića je jedna od NAJLEPŠIH SRPKINJA
Sale, Foto: Emilija Jovanović

lepota

O NJENOJ LEPOTI SE I DALJE GOVORI,A VEĆ 27 GODINA MU JE VERNA: Žena Saleta Đorđevića je jedna od NAJLEPŠIH SRPKINJA

- Imam fenomenalnu ženu pored sebe - izjavio je Sale.

Objavljeno:

O ljubavi Aleksandra Đorđevića, bivšeg selektora košarkaške reprezentacije Srbije i njegove supruge Seke priča se celih 27 godina, još otkako je legendarni košarkaš zbog venčanja propustio doček na čuvenom balkonu Skupštine grada Beograda.

"Sale Nacionale" je bio najzaslužniji za zlatnu medalju Jugoslavije na Evropskom prvenstvu u Atini 1995. godine, prvom takmičenju od povratka naše zemlje na scenu posle sankcija. Ubacio je 41 poen Litvaniji u finalu, postigao devet trojki i otišao da se oženi.

1 / 4 Foto: Starsport

Kada se Đorđević popeo na isti balkon 2017. godine, posle srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Turskoj, kratko se opravdao naciji za izostanak 22 godine ranije.

- Izvinite, ali bio sam opravdano sprečen – duhovito je rekao Đorđević.

Tokom duge sportske karijere Saša Đorđević uspeo je da sačuva privatnost svoje porodice, ipak nije se libio da javno pohvali suprugu, koja ga je pratila u stopu svuda po svetu i zbog njegove karijere zapostavila svoju.

- Imam fenomenalnu ženu pored sebe - izjavio je Sale.

Supruga Saleta Đorđevića, proslavljenom košarkašu rodila je dve ćerke koje se takođe bave košarkom i u najvećoj meri zaslužna je za njihovo vaspitanje. Sale se, međutim, slaže da velikog udela ima i to što se obe bave sportom.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Pre nešto više od dve decenije supruga Saleta Đorđevića, Aleksandra Seka Đorđević osvojila je slavnog sportistu, koji je u šali nešto kasnije umeo da kaže da se u nju zaljubio na prvi pogled. Bivši reprezentativac u košarci i njegova izabranica upoznali su se u jednom kafeu u centru grada i tada kreće njihova ljubavna priča.

Najzaslužniji za njihovo poznanstvo bio je Nebojša Ilić, Saletov kolega, a Aleksandrin školski drug koji im je i posle kumovao na venčanju.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.