FOTOGRAFIJA SA ĆERKAMA KOJA JE JEDINA NA MREŽAMA OSTALA ZAJEDNIČKA: Da li je ovo bila poslednja objava?!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

promena!

FOTOGRAFIJA SA ĆERKAMA KOJA JE JEDINA NA MREŽAMA OSTALA ZAJEDNIČKA: Da li je ovo bila poslednja objava?!

Poslednja slika Jelene Karleuše sa Duškom i ćerkama

Objavljeno: 13:55h

Naša popularna pevačica Jelena Karleuša već neko vreme je glavna vest u medijima zbog svog braka sa Duškom Tošićem i nasilja u porodici za koji ga je optužila na Božić.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Jelena je pre desetak dana odbacila tužbu protiv supruga da ju je udario na Božićnje jutro. Poslednja njihova zajednička fotografija sa decom sve nam govori.

Naime, njihovo poslednje zajedničko putovanje kao porodica, dakle, Jelena, Duško i ćerke Atina i Nika, bilo je još 2019. godine u Dubaji. To možemo da zaključimo na osnovu slika na Jeleninom profilu. Nakon toga, kod nje na instagramu nema nijedne zajedničke fotografije s njim. Kada bi išla na putovanja to bi bilo s ćerkama. Što se čini da medijski ne žele više da eksponiraju svoj porodični odnos i idilu.

Podsetimo, ćerka pop zvezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, Atina Tošić, povukla se sa društvenih mreža, a Karleuša je otkrila šta joj je povodom toga rekla njena naslednica.

Naime, Atina je bila veoma popularna na Instagramu i TokToku, gde je imala nekoliko stotina hiljada pratilaca, bila je veoma aktivna, ali je nedavno je obrisala ove mreže.

Jelen je otkrila zašto je Atina obrisala sav dosadašnji sadržaj na društvenim mrežama,i otkrila šta joj je ćerka rekla kada ju je to pitala.

- Pitala sam je. Rekla mi je: "A zašto da ne?". Tako da, mamina ćerka - rekla je Jelena.

Jelena Karleuša, Atina Tošić, Nika Tošić
foto: Instagram printscreen/karleusastar

Karleuša je zatim opisala kako izgleda njen dan sa ćerkama Atinom i Nikom Tošić.

- Ustajem u pola 7 ujutru, one doručkuju, imaju vozača koji ih vozi u školu, nekad ja, nekad vozač, tako mi počinje dan. One odlaze u šolu, a meni počinje milion drugih obeveza vezanih za moju karijeru. Zatim dolaze iz škole, ručamo zajedno - rekla je Jelena i dodala:

- Trudim se maksimalno da radim sa njima domaće zadatke, da učimo zajedno, da se podsetim onoga što sam radila u školi i bila dobra u tome, ono u čemu nisam dobra to ja ne radim, matematiku ne radim, ali istorija, biiologija, engleski, srpski, to jako volim i vežabamo. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo. To je moja uloga kao majke.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.