"PREŠLI SMO GRANICU!" Đorđe David progovorio o navodnoj TUČI sa članom ŽIRIJA!
Đorđe David, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

AU KAKAV ŠOK!

"PREŠLI SMO GRANICU!" Đorđe David progovorio o navodnoj TUČI sa članom ŽIRIJA!

Bilo je žestoko

Objavljeno: 21:41h

Muzičar Đorđe David oglasio se nakon navoda da je na snimanju emisije Zvezde Granda došlo do fizičkog sukoba između njega i Aleksandra Milića Milija.

Đorđe tvrdi da na snimanju nije bilo fizičkog obračuna, već da je došlo do verbalnog sukoba u kom su on i Mili, kako je rekao, prešli granicu.

1 / 4 Foto: Printscreen Zvezde Granda

- Bio je verbalni sukob, gde smo prešli granicu jednostavno. Da sam krenuo da se pesničim, naravno da ne bih stao. Nismo klinci, svesni smo da ima 400 ljudi oko nas, na kraju krajeva tu je i obezbeđenje - počeo je Đorđe priču za Telegraf Jetset.

- Nakon sukoba smo nastavili dalje da radimo, imali pauzu, gde smo se osvežili i idemo u nove podede. Sve je u redu, kad smo završili snimanje imali smo žrebanje za naredni krug ko sa kim, kako, sve sasvim normalno... - rekao je muzičar.

Đorđe David
foto: Youtube

Đorđe David je istakao da u žiriju dolazi do sukoba iz jednog razloga.

- Sve je to normalno u ovom visokom momentu u kom se takmičenje nalazi. Trenutno je sedmi krug, sveli smo se na 48 kandidata i sve što se dešava iz jednog jedinog razloga - da ostanu najbolji - naveo je Đorđe.

- I ove godine smo napravili priču da 16 ili 14 ili 18, to sad od Popovića zavisi, da produkcija radi sa njima - zaključio je Đorđe David.

Bonus video:

01:47

Đorđe David otkriva za Espreso sve o svađama u žiriju i u kakvom je odnosu privatno sa Milijem

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.