NAŠ PEVAČ POKAZAO DEČKA! Otišao u Ameriku i pronašao SREĆU, a nekada su ga ISMEVALI zbog PESME i PLESA!
Foto: Instagram

OPA BATO!

NAŠ PEVAČ POKAZAO DEČKA! Otišao u Ameriku i pronašao SREĆU, a nekada su ga ISMEVALI zbog PESME i PLESA!

Malo ko zna kako izgleda

Objavljeno:

Faud Backović Deen, bosanski pevač koji je pažnju javnosti privukao učešćem na Evroviziji sa pesmom "In the Disco", ovih dana izgleda znatno drugačije.

Deen danas ima 39 godina, a region ga je upamtio po neobičnoj numeri sa kojom je predstavljao svoju zemlju na Evroviziji 2004. godine. U svojoj domovini je pre toga bio poznat i kao deo boy benda „7Up“.

1 / 4 Foto: Youtube

Iako je tada bio ismevan od strane šire javnosti, mnogi komentarišu da bi danas sa lakoćom osvojio prvo mesto pesmom „In the Disco“. Brzi tempo i atraktivna koreografija kojom se Deen tada predstavio gledaoci u regionu nisu shvatili ozbiljno.

Ako je suditi po komentarima koji se mogu pročitati ispod snimka njegovog tadašnjeg nastupa - pevač je bio "ispred vremena".

Deen je svoju zemlju predstavljao još jednom - 2016. godine pesmom "Ljubav je", ali je ona prošla neprimećeno.

Popularni pevač danas živi u Los Anđelesu i uprkos nekadašnjem negiranju da je u Ameriku otišao kako bi mogao slobodno da živi kao pripadnik gej populacije, nedavno je ozvaničio vezu sa Amerikancem Vilom Firsonom.

1 / 5 Foto: Instagram

Deen skoro privukao pažnju i tvrdnjom da je pre više od 15 godina svojim stilom postavio standarde budućih modnih izražaja.

"16 godina kasnije, na svojim nastupima ovako izgleda Damiano David. Kompletan outfit je Dolce&Gabbana, osim rukavica, one su Karl Lagerfeld. Ogrlicu koju nosim na slici sam kasnije poklonio grčkoj mega zvezdi i muzičkoj ikoni Anni Vissi jer joj se dopala... Ni on ni ja nismo ništa novo smislili, David Bowie i Prince su se odavno sa svima nama igrali showbusinessa", napisao je pevač uz fotografiju.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.