KOMPLETNO UREĐENJE MU RADIO ARHITEKTA IZ INOSTRANSTVA: Srđan Predojević je izuzetno ponosan na svoj dom!
Foto: Zorana Jevtić

niste znali

KOMPLETNO UREĐENJE MU RADIO ARHITEKTA IZ INOSTRANSTVA: Srđan Predojević je izuzetno ponosan na svoj dom!

Dom Srđana Predojevića moderno je uređena nekretnina u kojoj glavnu reč imaju sin i ćerka poznatog novinara

Objavljeno: 07:23h

U srcu prestonice smešten je dom Srđana Predojevića i njegove izabranice, advokatice Mirjane Lazarević. Bračni par svoj kutak opremio je modernim, skupocenim nameštajem, ipak po dolasku naslednika na svet, ćerke Sofije i sina Stefana dosta toga je morao da koriguje.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Na prvom mestu napravio je prostora za dečije sobe, a u to ime kupio je i posebne stvari, u različitim bojama da se podmiri i ukus dečaka i devojčice. Srđan je svojevremeno za Story izjavio kako njegovi naslednici, iako još vrlo mali, sami uređuju svoj životni prostor, sami rade domaće zadatke i dosta su samostalni, na šta je posebno ponosan.

Nakon što je po svom i supruginom ukusu uredio prostrani stan voditelj i autor emisije "Vesti sa Srđanom Predojevićem" fotografisao je prostorije a zatim slike poslao bratu, koji živi u inostranstvu i odlično se razume u dizajn i arhitekturu. Dobronamerni saveti u Srđanovom slučaju su uvek dobrodošli, posebno ako na osnovu njih dodatno može da sebi i svojoj porodici olakša život.

Dom Srđana Predojevića opremljen je u malo tamnijim tonovima, koji su u principu i elegantniji, stoga je on i kuhinju dekorisao u drvetu braon boje sa sivo belim detaljima.

Kupatilo, s druge strane, dekorisano je bež nijansama, a Srđan ne krije da kada nastupi renoviranje on voli sam da se tim stvarima pozabavi. Tokom trajanja vanrednog stana u stanu je ošmirglao i ofarbao vrata i to nije jedina stvar kojom se diči. Sve ume i zna po kući da radi, što ga svrstava u red pravih domaćina.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.