OVDE JE CECA ŽIVELA PRE NEGO ŠTO SE UDALA ZA ARKANA: Zavirite u njenu kuću u Žitorađi! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/cecaraznatovic

zavičaj

OVDE JE CECA ŽIVELA PRE NEGO ŠTO SE UDALA ZA ARKANA: Zavirite u njenu kuću u Žitorađi! (FOTO)

Pevačica je i prošetala okolnim ulicama

Objavljeno: 20:05h

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ranije je posetila svoje rodno mesto, a vreme iskoristila da više bude u društvu porodice, dok je sa obožavateljima podelila fotografije i snimke sa lica mesta.

Ceca Ražnatović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ceca Ražnatović je pratiocima pokazala kako kuća njenih roditelja izgleda spolja i iznutra, a o ovom njenom potezu se i te kako priča na društvenim mrežama.

- Zavičaj... - napisala je kratko muzička zvezda u opisu jedne od objava, kojom je iznenadila mnoge.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/cecaraznatovic

Pevačica je i prošetala okolnim ulicama.

Podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u Žitorađi u blizini Prokuplja, gde je i odrasla sa svojom sestrom Lidijom i roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir/Nikola Anđić

U centru varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatno osigurana video nadzorom, za koju su meštani rekli da pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gde radi iako je učiteljica u penziji.

"Viđam Cecinog sina Veljka, on je često ovde, spava kod dede. Uglavnom dolazi sam, dovede psa, pa ga čujem usred noći kada laje. Otac joj živi ovde pored mene, a majka je dole, ima još jednu kuću. Ona tamo drži stoku, ima obaveze. Ranije smo mi išli jedni kod drugih na kafu, a sada već ne. Mirjana uvek ima posla, ona žena sprema zimnice i za sebe i za Cecu, Veljka, Lidiju", ispričala je Dragica za "Kurir", prva komšinica Veličkovića.

Mira Veličković
foto: Damir Dervišagić

Kuća u kojoj boravi Cecina majka nalazi se u blizini pijace, odmah pored pruge. Kuća je ograđena visokim zidom i metalnom kapijom, jedna strana fasade je završena, a primetno je da se dvorište ne održava uredno.

O Ceci je govorio i Dejan, koji kaže da je pevačicin dalji rođak.

"Ceca je super. Kada dođe ovde, vidim je opuštenu, izgleda kao i svako od nas. Obuče stare stvari, ne šminka se i uvek radi po kući. Hoće ona i u staroj kući da pomogne majci, da opere i počisti. Ne znam što ljude to čudi, pa ona je žena kao svaka druga. Ceca prošeta psa, svima se javi, nasmeje, uvek je ljubazna. Lidija je malo drugačija, ona se odvikla od sela. Gleda nas malo s visine i dolazi dosta ređe u odnosu na Cecu. Veljka joj viđam u poslednje vreme najviše, valjda dolazi zbog te farme i posla koji je ovde pokrenuo. Fin momak, vredan i lepo vaspitan. Poznavao sam mu i oca, Arkan je za Žitorađu mnogo uradio, i dan-danas mi imamo korist od njegovih investicija", rekao je Dejan i dodao:

Bonus video:

00:15

Ceca Ražnatović bez trunke šminke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.