CAKANINA UNUKA NE ŽELI ZVEZDE GRANDA: Pevačica otkrila šta je PRAVI RAZLOG i sve ostavila u NEVERICI!
Cakana, Foto: Printscreen

šok

CAKANINA UNUKA NE ŽELI ZVEZDE GRANDA: Pevačica otkrila šta je PRAVI RAZLOG i sve ostavila u NEVERICI!

Pevačica je bila surovo iskrena

Objavljeno:

Pevačicu Cakana u susret praznicima ispričala je kako se priprema za Vaskrs i da li je našarala jaja.

Pored toga Cakana je prokomentarisala i "Zvezde Granda" kao i stručni žiri, pa otkrila da li će se njena unuka naći u ovom takmičenju s obzirom da je jedno vreme to jako želela.

- Nisam još počela da šaram jaja, ali razmišljam da ih išaram kad se vratim sa puta, jer prvi put neću biti za Uskrs u Beogradu, ali ono što olakšava moju tugu što neću biti tu je to što mi ni deca neće biti u Beogradu. Ćerka mi živi u Moskvi, a unučićima imaju svoje priče sa svojim izabranicima, u svakom slučaju čekam dan da dođu da im dam pare, pa da idu. Ja ću biti u Trebinju, jer tamo pevam, ali s obzirom da bih bila sama s mužem mi bismo verovatno negde i otišli, a stvarno mi je tužno kad deca nisu tu - priznala je pevačica, pa otkrila da li će se i njena unuka okušati sreću u "Zvezdama Granda":

1 / 3 Foto: Printscreen

- Ja sam nju podržala u tome, međutim ona peva isključivo stranu muziku i nema još uvek odnos sa našom muzikom, a ovde na "Zvezdama Granda" se peva naša muzika, pa sam je pustila malo da razmisli. - kaže pa dodaje:

Pustila bih je da se malo opeče, pa da razmisli, ali slučajnost je bila takva da je ona morala u Moskvu zbog papira i odustala je, a ja mislim da je i dobro što je odustala, osim što bih se i ja razočarala, iako znam da bi moje kolege rekle: "Cakanina unuka, pa ajde da prođe makar prvi krug", ali ne bih ja to tako, jer Dunja je jako talentovana svira violinu i klavir, ali ona isključivo peva stranu muziku, odrasla je u inostranstvu, engleski priča kao maternji i žao bi mi bilo da ne napravi nešto - ispričala je Cakana koja smatra da bi se u žiriju ovog takmičenja odlično snašla.

1 / 4 Foto: RTV PRVA PRINTSCREEN

- Uklopila bih se u svakom slučaju u te njihove šale i skečeve, u svakom slučaju mislim da bih bila zabavna, moje kolege misle da sam ja duhovita i ja znam da jesam, jer ja znam i na svoj račun da se našalim, ali i na tuđ... Bila bih vrlo korektna i iskrena, možda i surovo iskrena, možda je to i potrebno da bi bilo nekog balansa - smatra pevačica.

Bonus video:

04:13

Cakana oduševljena Konstraktom i njenom pobedničkom pesmom!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.