"TO NIJE MOJA SESTRA!" Nataša Kojić PRVI PUT govorila o vanbračnoj ćerki svog oca Kebe!
Nataša Kojić, Foto: Nemanja Nikolić

SUROVO!

"TO NIJE MOJA SESTRA!" Nataša Kojić PRVI PUT govorila o vanbračnoj ćerki svog oca Kebe!

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe neprestalno je u žiži medijskog interesovanja

Objavljeno: 22:26h

Ina Jevremović, javnosti je poznata kao vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe, a budući da se i nakon utvrđenog DNK-a testa sa 94% mogućnosti da je pevač zaista njen otac, ništa u njihovom odnosu nije promenilo, a da mediji i dalje na tome insistiraju, oglasila se Nataša Kojić.

1 / 6 Foto: Kurir

Zakonita ćerka slavnog muzičara već godinama živi i radi u Americi, ipak iskoristila je priliku da se svojevremeno putem medija obračuna sa ljubavnicom svog oca Ljiljanom Jevremović i svojoj navodnoj sestri poruči par stvari.

Povodom afere u koju je poslednjih godina uvučena njena porodica kazala je:

- Citiraću reči svoga oca: Pare koje dobijaš na guzove su usrane i prljave. Moj tata je veliki šmeker, koji sve uvek objasni u nekoliko rečenica. Vaspitavana sam tako da uvek govorim istinu, i sigurna sam da će ona jednoga dana izaći na videlo. Do tada, ta osoba koja optužuje mog oca može samo da izmišlja priče za novine, ali ona zna da je istina malo drugačija - rekla je ranije Taša.

Nataša Kojić
foto: instagramscreen

Ona odbacuje mogućnost da vanbraćna ćerka Dragana Kojića Kebe, postane deo svakodnevnice porodice Kojić i ne želi da prihvati potencijalnu činjenicu da osim brata Igora ima i polusestru.

- Osećanja ne mogu da se izazovu na veštački način. Ta devojka nije moja sestra i sve što se oko nje dešava nikada nije i neće imati veze sa mnom - poručila je ona.

Bonus video:

04:15

Dragan Kojić Keba posvetio pesmu OTAC MI JE BOG Novaku Đokoviću

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.