ANASTASIJI I NJENOM NOVOM DEČKU FUDBALERU JE SUDBINA VEĆ PREDVIĐENA: Natalna karta ukazuje da će im se OVO DESITI!
Nemanja i Anastasija, Foto: EPA/Miguel A Lopes, Printscreen

opa

ANASTASIJI I NJENOM NOVOM DEČKU FUDBALERU JE SUDBINA VEĆ PREDVIĐENA: Natalna karta ukazuje da će im se OVO DESITI!

– Anastasija će se odlično snaći u Sevilji. Ceci neće biti problem da joj se ćerka preseli u inostranstvo jer joj je jedino bitno da ona bude srećna

Objavljeno: 09:54h

Astrolog Dušan Veličković je za Informer analizirao natalne karte mlade pevačice i fudbalera i zaključio da će se njih dvoje dogodine venčati. To, međutim, neće biti jedino slavlje u porodici Ražnatović.

U zvezdama je zapisano da će i mama Ceca (48) stati na ludi kamen!

1 / 6 Foto: Profimedia

– Tasa i Nemanja će svoju vezu krunisati brakom. Njihova ljubav je sudbinska! Odmah su odlepili jedno za drugim. U njihovom odnosu stalno sevaju varnice i odlično se kapiraju. On je stariji sedam godina i to je savršena razlika između muškarca i žene. To će biti brak iz ogromne ljubavi. Nemanja je prva liga za Anastasiju! Dobar je dečko i mnogo je voli – započinje priču astrolog Veličković i dodaje da će se mlada pevačica ubrzo preseliti kod dečka u Španiju:

– Anastasija će se odlično snaći u Sevilji. Ceci neće biti problem da joj se ćerka preseli u inostranstvo jer joj je jedino bitno da ona bude srećna. I mama Ceca će posle raskida sa menadžerom Bogdanom Srejovićem naći novog dečka, s kojim će, kako zvezde kažu, stati na ludi kamen!

– Bogdan prosto nije bio za Cecu, ta veza je morala da pukne. Ceci više pristaje neki moćan muškarac koji može da joj parira i da je nasmeje, što je njoj zapravo najbitnije. Ona ima sve, samo joj fali neko da joj svaki dan ulepša osmehom, da bude duhovit i inteligentan. Baš takvog će naći, ali tek sledeće godine. Iako je govorila da se posle Arkana nikad više neće udati, u horoskopu joj vidim još jedan brak. Dakle, i Ceca će se ponovo udati! – završava priču astrolog.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/Raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović još ne želi da priča o Gudelju, pa ni Ceca nije htela da prokomentariše novog zeta. Folk diva se, međutim, zaprepastila kad smo joj rekli da će se, sudeći po natalnoj karti, venčati još jednom. – Ju, daleko bilo! Taman posla da se ponovo udam – kratko je rekla Ceca za Informer.

Podsetimo, Ceca i Anastasija su pre dva meseca, gotovo istovremeno, okončale svoje veze. Folk diva je posle godinu dana rešila da ostavi Bogdana Srejovića i otad je sama. Anastasija je tada raskinula petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem, a mesec dana kasnije našla je novog dečka, fudbalera Nemanju Gudelju.

Astrolog kaže da je Nemanji Gudelju bitnija ljubav prema Anastasiji Ražnatović nego finansijsko stanje.

– Sudeći po zvezdama, Nemanji su emocije važnije od novca. Kad bi morao da bira između veze sa Anastasijom i godišnje zarade od 5.650.000 evra u Sevilji, odlučio bi se za svoju devojku – kaže Dušan Veličković.

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović šeta Seviljom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.