ZBOG OVOG MUŠKARCA JE GOCA STOJIĆEVIĆ BATALILA PEVANJE: Ostao je čovek iz senke, BITNA ULOGA u pevačicinom životu!
Gordana Stojićević-, Foto: Zorana Jevtić

šok

ZBOG OVOG MUŠKARCA JE GOCA STOJIĆEVIĆ BATALILA PEVANJE: Ostao je čovek iz senke, BITNA ULOGA u pevačicinom životu!

Gordana i Radomir Janković venčali su se 1986. godine, vrlo brzo postali su roditelji dve ćerke Maše i Lane i nisu krili da im je porodica primarna stavka

Objavljeno:

Da li je suprug Gordane Stojićević glavni krivac zbog kojeg je pevačica divnog glasa svojevremeno odlučila da scenu drugima ustupi, javnost se preko dvadeset godina pita.

Gordana i Radomir Janković venčali su se 1986. godine, vrlo brzo postali su roditelji dve ćerke Maše i Lane i nisu krili da im je porodica primarna stavka. Jedno drugome postali su najrođeniji, zajedno su kupili stan, uređivali ga, a isto tako zajedničkim snagama rešavali probleme, kojih je bilo onoliko.

Mada direktno nikada nije uticao na njene odluke, suprug Gordane Stojićević uvek je bio i ostao pevačicina najveća potpora, podrška i stameni oslonac u mukama.

1 / 2 Foto: Vladimir Šporčić

Tako joj je, kada se zadesila situacija, da su druge manje talentovane kolege dobile na značaju, a Goca bila nepravedno skrajnuta, savetovao da se skromno povuče.

Goca ga je tada poslušala, a nije sedela skrštenih ruku, ubrzo je otvorila restoran na Medaku, gde publika željna njenog umilnog glasa i danas može da je sluša.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.