DETE JE PROMENILO SVE! Marijana Mićić: "NE PLANIRAM DA SE VRATIM NA POSAO"!
Foto: Marina Lopičić

promena!

DETE JE PROMENILO SVE! Marijana Mićić: "NE PLANIRAM DA SE VRATIM NA POSAO"!

Mićićeva je otkrila svoje planove

Objavljeno:

Poznata voditeljka i glumica Marijana Mićić pre pet meseci prvi put se ostvarila u ulozi majke i na svet donela ćerku Anu.

Naime, poznato je da je voditeljka dugo godina u ljubavi sa Milošem Marjanovićem, a sada je otkrila kako su se njih dvoje snašli u novoj ulozi.

– Sreća, stvarno imam kontrolu da ne kupujem manično mnogo, toliko smo dobili stvari, malo je to, ali opet nije stigla sve da obuče. Poslušala sam mame koje su to prošle i ne gomilam – govori Marijana i dodaje:

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/micicmarijana

– Ništa mi ne pada teško, još uvek, još uvek je sve pod kontrolom. Beba mi je mnogo dobra, spava od deset do deset, stvarno imamo sreće. Budimo se oko pet, šest da jede, ali imamo sa našom bebom srećom. Niko nam ne pomaže, mi sve možemo, ja sve mogu sama, Miloš radi, ja ne radim. Kad treba nešto da se obavi, ili da se prošetam sa drugaricama, imamo devojku koja čuva, to je zdravo i za mene, i za bebu.

Na pitanje kada planira povratak na male ekrane, Marijana je otkrila sledeće:

– Ne. Toliko mi je dobro, da ne planiram da se vratim na posao, nema potrebe, pre jeseni ne. Leto će sada, pauza, ali od jeseni hoću.

Marijana Mićić
foto: Dragan Kadić

Ona je otkrila i da li je razmisljala kakva će biti majka kada Ana poraste:

– Ne znam kakva ću biti, nisam razmišljala, u teoriji bih volela da budem najblaža, da sve može, ako je suditi po kućićima, biću najblaži roditelj na svetu. Ona nema osobine, ona samo jede i spava, dakle tatine, Miloš samo jede i spava. Iskreno da ti kažem, bila sam trudna i porađala se u vreme korone, i verovatno da nije bilo korone, imala bih milion drugih strahova, ali korona mi je bila najveći strah… Ja kada razmišljam, ja bih najviše volela da mi dete odrasta na selu, bez telefona, musava i kaljava, ali to je teško izvodljivo. Dok nekog momenta možeš da držiš stvari pod kontrolom.

Bonus video:

00:07

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.