Lukas, Ceca, Brena ili Đani - ko je napravio veću feštu za slavu? Žito, evri, alkohol i trubači, a za mikrofonom i na stolu... (FOTO)
Foto: Espreso

Srećna slava domaćine!

Lukas, Ceca, Brena ili Đani - ko je napravio veću feštu za slavu? Žito, evri, alkohol i trubači, a za mikrofonom i na stolu... (FOTO)

Ko se najviše otvorio za slavu od estradnih zvezda? Pogledajte šta je sve bilo na meniju, ko je pevao, ko je bio među zvanicama i shvatićete da su ovo verovatno najprestižnija okupljanja u zemlji!
Objavljeno:

Ovako se slavi kod Šaulića

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić slavi krsnu slavu Sveti Jovan u svojoj vili na Dedinju.

foto: Printscreen

Veselje kod Šaulića obično traje do ranih jutarnjih sati, a počasno mesto prošle godine imala je Zorica Brunclik sa suprugom Kemišem u čelu stola.

foto: Printscreen

Zapevao je i domaćin, ali i Aleksandrta Prijović, Đani i ostali.

foto: Printscreen

Nema čega nije bilo na trpezi kod Šaulića, ali su svi estradnjaci utekako uživali u njima.

foto: Printscreen

Ceca Ražnatović

Svake godine za Svetog Nikolu ispred vile u Ljutice Bogdana okupe se fanovi, novinari, fotografi, a Ceca ih sve sa osmehom sačeka i dočeka.

foto: Damir Dervišagić

Tako je bilo i ovoga puta, samo što sve više i više Veljko postaje pravi srpski domaćin. Dočekuje goste, uvodi ih, ali i pravi atmosferu.

Kod Ražnatovića je svake godine najveće veselje, pola estrade dolazi kod Cece, pola kod Ace Lukasa. Ali pogledajte kako je Cecina slava izgledala ali "iznutra".

Aca Lukas

Folk pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović proslavili su slavu Sveti Nikola, a na slavu su mu došli brojni prijatelji, ali i kolege iz Granda.

foto: instagram/sonjavu

Sve je bilo ukrašeno u crveno-belim bojama, ali nećemo sada da otvaramo temu zašto je to tako.

Aca je sa svojom ćerkom, u popodnevnim časovima otišao sa ćerkom u crkvu gde su zajedno isekli kolač po tradicionalnim srpskim običajima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.