MILAN MARIĆ POTPUNO GO: Kamera mu je snimala celo telo!
Milan Marić, Foto: EPA

šok

MILAN MARIĆ POTPUNO GO: Kamera mu je snimala celo telo!

Međutim, producenti su ipak rešili da ove kadrove ne stave u nastavak serije jer su bili suviše eksplicitni

Objavljeno:

Scene se*sa Milana Marića u poslednjem trenutku izbačene su iz serije "Državni službenik"!

Informer je došao do fotke na kojoj se vidi popularni glumac u vreloj akciji. Međutim, producenti su ipak rešili da ove kadrove ne stave u nastavak serije jer su bili suviše eksplicitni.

1 / 3 Foto: Tamara Trajković

- Marić nema problem da se skine pred kamerama, što se videlo i u filmu "Toma". On je profesionalac i sve to gleda kao deo posla. Tako da nije bilo nikakvih problema kada je reditelj "Državnog službenika" od njega tražio da dočara scenu se*sa - počinje priču dobro obavešteni izvor pomenutog lista i dodaje da je Marićeva partnerka u ovoj sceni zapravo bila jedna dublerka: - Reč je o dublerki jedne od glumica u "Službeniku". Ona je odlično odradila sve što je reditelj od nje tražio, tako da je scena se*sa sa Marićem delovala baš uverljivo. Ipak, na kraju nije ubačena u seriju jer su producenti procenili da je suviše eksplicitna.

1 / 3 Foto: Printscreen

Milan Marić u ostvarenju Predraga Gage Antonijevića igra glavnog junaka, tajnog agenta Lazara Stanojevića. Treća sezona hit serije u produkciji "Telekoma Srbija" i "Filma danas" počinje da se emituje od 23. aprila na kanalu Superstar.

Bonus video:

00:32

Milan Marić ulazi u zgradu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.