MOJI SU UMIRALI, JEDAN PO JEDAN! Eva Ras šokirala detaljima iz prošlosti
Eva Ras, Foto: Dragan Kadić

šok

MOJI SU UMIRALI, JEDAN PO JEDAN! Eva Ras šokirala detaljima iz prošlosti

Glumica je otvorila dušu

Objavljeno: 16:50h

Glumica Eva Ras progovorila je o bolnoj prošlosti.

Naime, Eva je ispričala sve o njenom pokojnom suprugu, kao i ćerki koja je preminula.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

- Da, kad su moji umirali jedan po jedan, ja sam onda shvatila da te fotografije po kući su imale smisla kad su oni bili tu, živi, pa da ja njih neću da pretvaram u fotografije, u slike, sve sam onda spakovala i sklonila. To je kod mene, ali nedostupno, selotejpom ulepljeno, u gunguli negde stavljeno... Te naše prirodne asocijacije, kada se ja njih setim da su ovde šetali sa 3 godine, sa 12 godine, kada se setim da je on odatle dolazio, to je mnogo lepše. Fotografija to je mrtvo... - govori Eva, a onda je progovorila o prostituciji:

- To su bedne stvari, to je ono što sam rekla, vama novinarima je baš teško sada da budete novinari. Prostitucije ima od kada ima čovečanstva, a taj komunizam koji smo imali, koji to ukinuo, to je potpuno abnormalno. Ja ne znam, ja se zalažem za to, da se to legalizuje, da se o tome ne priča. Dižemo prašinu ko je k*rva, svi smo mi k*rve! Koliko vi komšinisa imate koje su se udale iz interesa, šta je to nego prostitucija. - kaže pa dodaje:

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

Šta je to nego kada vam nude posao, kada imate šefa kojeg ne volite, a 'ladite mu m*da da vas ne otpusti. Ja kada sam snimila pesme, '67 smo ga snimali, to se nadovezuje na ovu prostituciju. Ja sam se u tom filmu prva obnažila i zbog toga ova primitivna sredina rekla da to nije ništa, da sam skinula gaće, pa se proslavila. Ja nisam u duši k*rva, ja imam predstavu o tome - rekla je Eva pa istakla da su devojke spremne da se udaju za budalu.

- Ne moraju to da urade, ne moraju to zbog drugarice da budu u vezi sa nekim ko ih nije zadovoljio. Ali treba da stave u svakom slučaju kada ne žele to, ako žele da budu same, neka budu same, a ne da budu sa bilo kojom budalom. Ja imam 82 godine i gledam da su žene danas spremne da se udaju i za najveću budalu! - ističe glumica.

Bonus video:

03:06

POVRAĆALA SAM KRV 3 DANA! Eva Ras u jako teškom stanju, ŠOKIRALA komentarom: AJDE, BABO, DOSTA SI ŽIVELA - UMRI!

(Espreso / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.