OVDE ŽIVE ANA I VLADE DIVAC: Luksuz koji ne može svako sebi da priušti! (FOTO)
Snežana Divac, Foto: Marina Lopičić

oaza

OVDE ŽIVE ANA I VLADE DIVAC: Luksuz koji ne može svako sebi da priušti! (FOTO)

U prvom planu su crno-bele podne pločice i ograda od kovanog gvožđa, koja odvaja prizemlje od gornjeg sprata

Objavljeno: 14:43h

Snežana i Vlade Divac vreme provode na dve adrese, u Srbiji i Americi. Njihova vila u Beogradu jedna je od najluksuznijih, a po enterijeru podseća na omanji hotel.

1 / 8 Foto: Dragan Kadić

Naime, budući da je Snežana Divac aktivna na društvenim mrežama, javnost je u više navrata bila u prilici da zaviri u unutrašnjost doma, koji bi mogao da se nađe na stranicama bilo kog prestižnog magazina o uređenju životnog prostora.

U prvom planu su crno-bele podne pločice i ograda od kovanog gvožđa, koja odvaja prizemlje od gornjeg sprata. Masivni komadi nameštaja su modernog dizajna, a dominiraju topli sivoplavi tonovi.

Prostranu dnevni boravak, u kojem su svoje mesto našla dva dvoseda, teget i žute boje, povezan je sa trpezarijom. To je, ujedno, omiljeni deo kuće petočlane porodice koja zbog brojnih obaveza nema baš mnogo prilike da bude na okupu u punom sastavu, piše Hello.

Jedan deo zauzima bogato opremljena biblioteka, a supruga nekadašnjeg košarkaškog asa ne krije da najviše uživa u pogledu na umtničku slikuu zlatnom ramu.

Podsetimo, iako je prilično angažovana na raznim poljima, a pre svega u humanitarnoj fondaciji koju su osnovali pre 15 godina, Ana Divac dozvoljava sebi i hedonističke momente – bilo da je reč o slatkom zalogaju ili izležavanju u krevetu.

Bonus video:

02:16

VLADE DIVAC SA SUPRUGOM ANOM U CRNOJ GORI: Prikupljaju novac za Narodnu kuhinju u Baru

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.