AU, ČOVEČE! MIRJANA KARANOVIĆ ŽIVI U NEIZVESNOSTI: Glumica u žestokoj PANICI, ne daju joj MIRA!
Mirjana, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

STRAŠNO

AU, ČOVEČE! MIRJANA KARANOVIĆ ŽIVI U NEIZVESNOSTI: Glumica u žestokoj PANICI, ne daju joj MIRA!

Glumica još uvek nije spremna za zvaničnu izjavu ovim povodom

Objavljeno: 22:19h

Glumica Mirjana Karanović poslednjih nekoliko nedelja živi u neizvesnosti jer ispred njene zgrade na Vračaru planiraju da sazidaju novu zgradu koja će da “nikne” tačno ispred njenog prozora.

Naime, kako navodi “Blic“, glumica je svesna da će joj tako novi stambeni objekat zakloniti pogled, ali i da će stanovnici jednog od stanova direktno gledati u njen dnevni boravak.

-Mirjana je poslednjih nekoliko dana u panici, jer se manja kuća koja se nalazila pored njene zgrade srušila i na tom mestu se planira gradnja zgrade koja će joj zakloniti pogled. Naime, u dovrištu i prolazu će postojati slobodan prostor sa zelenilom u dvorištu, ali nedovoljno veliki kako bi stanari bili zadovoljni novim projektom - priča dobro obavešten izvor blizak glumici i dodaje:

1 / 6 Foto: PRINTSCREEN/RTS1

- Najveći problem od svega je što će nova zgrada potpuno da zakloni pogled Mirjani. To znači da će ona čim otvori oči i pogleda kroz prozor gledati u zgradu koja se svega nekoliko metara nalazi od nje. Baš iz tog razloga glumica je pokušala da se buni zajedno sa stanarima, ali za sada joj to nije pošlo za rukom. Preduzimač je legalno kupio staru kuću koja je srušena i dobio dozvole. Mira se buni i zato što mesecima dok se gradi zgrada zbog prašine neće moći da otvara prozore, a od buke neće uspeti da uči tekstove za filmove koje snima - ističe izvor za “Blic“.

Glumica još uvek nije spremna za zvaničnu izjavu ovim povodom, ali jeste potvrdila da je izgradnja u planu, iako se još uvek čeka sudbina tog projekta. Kako je objašnjeno, u toku je smišljanje plana kojim bi se obeštetili stanari koji su, kao i Mira, ugroženi ovim projektom, pa je čak moguće iseljenje i prelazak na novu adresu.

- Nekakav dogovor mogao bi da bude postignut jer stanovnici Mirine, ali i okolnih zgrada ne žele da pristanu da se u njihovom komšiluku odjednom stvori nova građevina. Komšije i stanari iz okolnih zgrada su načuli da novi objekat gradi poznati košarkaš, ali oni sa sigurnošću ne žele da iznose njegovo ime u javnost. Kako se šuška u okolini, u pitanju je bogati košarkaš koji igra u Americi. Međutim, on nije jedini koji je uložio novac u taj projekat. Navodno još dva poznata beogradska investitora uložila su novac u projekat koji vredi nekoliko miliona. Kako je Vračar i te kako atraktivna lokacija za življenje, ni ne čudi zašto se stambeni investitori bore za parče zemljišta - zaključuje izvor.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.