MILICA PAVLOVIĆ U NOVI ALBUM ULOŽILA 300.000 EVRA: Publici je dala CELU SEBE!
Milica Pavlović, Foto: Promo

posesivna

MILICA PAVLOVIĆ U NOVI ALBUM ULOŽILA 300.000 EVRA: Publici je dala CELU SEBE!

Pevačica je mesecima unazad uvežbavala i koreografiju koja je doprinela spektakularnom utisku

Objavljeno:

Nakon dve godine studioznog i marljivog rada mlada muzička zvezda Milica Pavlović je prethodne noći u okviru specijalne emisije predstavila svoj četvrti studijski album „Posesivna“. I napravila potpuni haos kada je publika u našem regionu u pitanju.

1 / 4 Foto: Promo

Pavlovićeva je za publiku pripremila pravi muzičko-vizuelni spektakl, te je 12 novih pesama predstavila na do sada poptuno inovativan i drugačiji način nego što je to radila do sada, i nego što to rade njene kolege.

Naime, pesme na kojima su radili vrsni autori poput Vlade Uzelca, Fivosa, Ljilje Jorgovanović, Braje, Cobija, Kanerasa, Saše Lazića, Marine Tucaković i Laće, upakovane su u vizuelni koncept koji je podeljen na tri segmenta.

Milica je mesecima unazad sa profesionalnim plesačima uvežbavala veoma zahtevne koreografije, koje su doprinele spektakularnom utisku.

Budući da je reč o veoma zahtevnom projektu koji se tako studiozno radio i pripremao zaista dugo, te da je za potrebe svega građen posebni stejdž u tri segmenta i ne čudi što je Seksi Senjorita u ovaj projekat uložila neverovatnu sumu od 300.000 evra.

Pavlovićeva je sigurno bila ponosna što joj je publika dodelila epitete da je „najbolja“, „razvalila“, „napravila revoluciju“, „izazvala zemljotres“, pa do toga da sada ne mogu da dočekaju njen koncert u beogradskoj Areni.

U slučaju da još uvek niste preslušali nove pesme Milice Pavlović, to možete uraditi u okviru ovog teksta. Uživajte u ovom muzičko-vizuelnom spektaklu.

Bonus video:

02:05

MILICA PAVLOVIĆ PREŠLA U PLAVUŠE, PA REŠILA DA MENJA PROFESIJU? Progovorila o novim planovima: Biće SPEKTAKULARNO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.