"JA SAM JOŠ UVEK DETE KOJE VERUJE U ČUDA!" Milica Pavlović album posvetila posebnoj osobi u njenom životu!
Milica Pavlović, Foto: Promo

emotivno

"JA SAM JOŠ UVEK DETE KOJE VERUJE U ČUDA!" Milica Pavlović album posvetila posebnoj osobi u njenom životu!

Posesivna bivša obara sve rekorde

Objavljeno:

Četvrti album i 12 novih pesama, Milica je napravila veliki bum a sve je ovo posvetila preminulom dedi

- Stalno se osvrnem i kažem Bože, ona Milica ispred malog TV iz te kuće u Gonjem Bunibrodu na kraju sela. U toj jedinoj sobi koja je u tom trenutku topla, ta neka zima mi je stalno pred glavom. Tu smo svi, baka, deka i ja. Stanem ispred i gledam pevačice, a onda govorim ovako ću ja... Danas ta Milica izdaje svoj četvrti studijski album - ovim rečima se sinoć obratila mlada muzička zvezda Milica Pavlović u specijalnoj emisiji koja je bila posvećena povodom izlaska albuma "Posesivna".

1 / 6 Foto: Promo

Pevačica Milica Pavlović sinoć je zvanično predstavila četvrti po redu album “Posesivna”. Tim povodom organizovala je specijalnu zabavu za prijatelje i saradnike u jednom beogradskom hotelu, a svi gosti su pomno pratili specijal koji je povodom novog projekta bio emotivan na televiziji.

"Posesivnu" čine 15 pesama, od kojih su 12 novih. Prema rečima pevačice - to je najznačajnije izdanje u njenoj karijeri.

Na omotu albuma, pored naziva pesama, nalazi se personalizovana poruka od strane pevačice.

- Deset godina ranije, ja sam još uvek dete koje veruje u čuda. Dokazujem se javno, trpim kritike, predskazanja da nikada neću uspeti u ostvarenju svojih snova. Ko se zadnji smeje… Gledaj i uči, mala ja. Da mogu da se vratim kroz vreme, samo bih ti to rekla - gledaj i uči. I budi posesivna - stoji u poruci Milice Pavlović.

Album je, dodala je pevačica, omaž njenom preminulom dedi Vladimiru, koji je bio njena najveća podrška, još otkad se prvi put pojavila na sceni “Zvezda Granda”.

- Dude, i ti si uvek tu. Toliko mi nedostaješ dok gradim Olimp tako visok da ću ti biti vrlo blizu i bićeš ponosan na mene. Volim te - napisala je ponosna unuka.

„Posesivna“, „15ica“, „Ne Dam Krevet“, „Nema Žene“, „After Kod Milice“, „Mala S Himalaja“, „Šećeru“, „Tačno Tako“, „Striptizete“, „Provereno“, „Riba De Luxe“, „Suzo“ su naslovi dvanaest kompozicija na kojima je radila izuzetno ozbiljna ekipa autora.

Milica je na albumu „Posesivna“ radila sa Vladom Uzelcem, Fivosom, Ljiljom Jorgovanović, Cobijem, Albinom, Draganom Brajovićem Brajom, Sašom Lazićem, Albinom, dok se na albumu nalazi i pesma koju potpisuje pokojna Marina Tucaković zajedno sa svojim sinom Laćom.

Tokom intervjua koji je trajao više od dva sata, pevačica je pričala o brojnim trenucima iz njenog privatnog života za koje javnost gotovo da ne zna.

Već nekoliko nedelja Milica ima novi imidž, ofarbala se u plavo, a objasnila je i što je to učinila:

- Rešila sam sada kao plavuša da obrišem prošlost. Dakle sada samo sadašnjost, budućnost i da najzabavnije ikada zabavljam. Najposesivnije sa tobom, sa sobom, sa svima - kroz smeh je ispričala Milica za "Exkluziv" koja je pored toga objasnila da se ujutru probudi u strahu da je neko nije ofarbao krišom, s obzirom na to da se nije navikla na plavu kosu.

Prvi put Milicu je javnost upoznala 2011. godine na takmičenju "Zvezde Granda", a potom je munjevitom brzinom osvajala srca publike. Ali ona je imala posebno mišljenje za takmičenje:

- Sada dok te slušam imam fleš bekove u glavi. Nadam se da mi publika neće zameriti. Prvo imam tremu kao nikada u svom životu. Imam tremu kao kada sam imala 2011. godine kada sam se prvi put pojavila u Zvezdama Granda. Zaista sam svakog dana zahvalna Bogu i mom prijatelju Nikoli koji me je naterao, zaista upotrebiću tu reč da odem na tu audiciju za Zvezde Granda. Bila sam tog stava da je sve namešteno i ko će mene tamo sa juga Srbije, iz Gornjeg Bunibroda da pogleda - objasnila je pevačica, a potom dodala:

- Tu je sigurno neka veza i ja sam čak to i javno rekla na audiciji. To je bila moja prva interakcija sa Popovićem. Posle dužeg vremena pitala sam ga kako me je primetio od onoliko desetine, hiljade kandidata, kako baš ja, a on je rekao "ti kada si kročila imala si tu neku zvezdu iznad glave". I drago mi je da je on prepoznao tako nešto - ističe Milice koja objašnjava da joj nije bilo važno koje će mesto zauzeti u takmičenju, već da snimi prvu pesmu.

U proteklih deset godina o sebi je čula razne priče, a tvrdi da je kolege nisu odmah podržale, već da su imale posebne komentare adresirane na njeno ime:

- Iskreno, imala sam problem prihvatanja od strane kolega. Smetala sam. Nisu me prihvatili na prvu. Boga mi prvih pet godinama me uopšte nisu prihvatili. Čula sam komentare iza leđa, mnogi su direktno došli do mene, da neće ova mala dugo trajati. Potom su bili komentari, smešna je, nema ona taj kapacitet - započela je priču Milica na šta se voditeljka nadovezala rečenicom, "bilo je onih koji su tvrdili da više igraše nego što pevaš":

- Super, evo. Da li možeš toliko dugo trajati da samo igraš i pevaš? Postoji put kada ideš u školu pevanja, odeš na takmičenje, pa ne poznaješ nikoga, ne pozdravljaš se sa članovima žirija, ne ispijaš kafe pre samog takmičenja, pa ti niko od poznanika ne nabacuje ni jedan koncert, ni jednu sviruku, pa se nekako izboriš sama da dobiješ svojih pet minuta u nekoj emisiji. Niko nikada nije pozvao za mene da urgira. Ja sam ponosna na to - tvrdi Milica.

Bonus video:

02:05

MILICA PAVLOVIĆ PREŠLA U PLAVUŠE, PA REŠILA DA MENJA PROFESIJU? Progovorila o novim planovima: Biće SPEKTAKULARNO!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.