SVE O IZABRANIKU DOKTORU SRPSKE TENISERKE: Jasno je o kome je reč, džaba skrivala među četiri zida! (FOTO)
Jelena Janković, Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

otkrivamo

SVE O IZABRANIKU DOKTORU SRPSKE TENISERKE: Jasno je o kome je reč, džaba skrivala među četiri zida! (FOTO)

Proslavljena sportistkinja svoju privatnost strogo čuva podalje od reflektora, međutim, pojedini detalji su ipak isplivali u javnost

Objavljeno: 14:44h

Privatnost Jelene Janković već dugo je velika misterija, zato je pre nekoliko dana mnogima na lice izmamila osmeh informacija da je s uživanjem proslavila ćerkin prvi rođendan, kao i da je mezimici dala ime Una.

Jelena Janković
foto: AP

Dok na društvenim mrežama nisu osvanule fotografije ambijenta u kom je odvijeno slavlje, niko nije znao koje je naslednici ime dala - punih godinu dana.

Zajedno s njom, takođe, veselio se i izabranik Branko Barać, ponosni otac bebe, ali ne i zvanično suprug proslavljene teniserke, piše „Story".

1 / 9 Foto: Instagram printscreen

Ko je Branko Barać?

Paru povučen život očito veoma prija, međutim, kako je Jelena javna ličnost, doktoru zasigurno nije bilo lako na početku njihove ljubavi.

Interesovanje javnosti je bilo ogromno, pa se naširoko pisalo o tome kako su se, na primer, njih dvoje upoznali. Naime, dečko Jankovićeve radio je tada upravo na mestu gde je bivša teniserka potražila lekarsku pomoć nako što je ustanovljeno da je pozitivna na koronavirus 2020. godine, prenosi dalje „Blic". Njihov odnos počeo je strogo profesionalno, ali nije prošlo mnogo vremena dok se i ljubavne varnice nisu pojavile.

Barać je uspešan internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Iako je najšira javnost za njega čula od početka veze s teniserkom, on je imao javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi. Doktorirao je medicinske nauke 2018. na Univerzitetu u Beogradu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije.

Branko Barać
foto: Youtube printscreen

Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je takođe član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf tima, pišu mediji.

Otkako je u njihove živote stigla naslednica Una, Jelena i Branko uživaju u porodičnoj sreći daleko izvan domena javnosti, pa ne čudi što se i za nedavno održanu rođendansku proslavu ćerke čulo - nakon što je ona završena.

Tada, prema daljim napisima, Jelena je spakovala kofere i otputovala u Južnu Karolinu - bivša srpska sportiskinja bila je gost turnira u Čarlstonu koji je proslavio 50 godina od osnivanja.

Pojavila se u narandžastom odelu koje je privuklo veliku pažnju, mnogi su bili i oni koji je nisu prepoznali, ali verni fanovi su svakako pohvalili njen novi stajling. Međutim, na njenim rukama nema ni vereničkog, ali ni bračnog prstena, što dodatno „podgreva" sumnje da brak sa doktorom ipak nije zaključen.

Bonus video:

00:35

DAMA PORED KAMINA: Jelena Janković u pozi najčuvenije slike Paje Jovanovića! Kurir TV

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.