DANAS IMA NAJSKUPLJU KUĆU NA ESTRADI, NAROD JE OBOŽAVA NA VESELJIMA: Folkerka je nekada izgledala SKROZ DRUGAČIJE
Pevačica, Foto: Youtube / Printscreen

ko se seća?

DANAS IMA NAJSKUPLJU KUĆU NA ESTRADI, NAROD JE OBOŽAVA NA VESELJIMA: Folkerka je nekada izgledala SKROZ DRUGAČIJE

Čak je bila i provokativna

Objavljeno:

Ova pevačica bi mogla da se pohvali mladolikim izgledom i vitkom linijom koju uspeva da održava izbalansiranom ishranom i fizičkim aktivnostima koje obavlja svako jutro, kao što je rekla. Niko ne može da poveruje koliko pevačica ima godina, budući da izgleda veoma mladoliko.

Folkerka inače živi u jednoj od najskupljih vila u Beogradu, tačnije na Dedinju, a kako se priča, za ovu kuću iskeširala je čak 3,8 miliona evra.

1 / 10 Foto: Instagram

Međutim, to nije sve što pevačica poseduje. Ima još jednu luksuznu kuću, na Voždovcu, koja svojim izgledom podseća na dvorac, a za ovu folkerkinu nekretninu je malo ko znao.

Svi dobro znate kako ona danas izgleda, kao plavuša, ali u mladosti je bila potpuno drugačija. Imala je tamnu kosu, kovrdžavu, izazovno je pozirala, ali i dalje je ostala prepoznatljiva po svom osmehu.

Reč je o Veri Matović.

Vera otkriva da je „majka priroda“ najlepša za sve mlade devojke i da ne treba da preteruju sa estetskim intervencijama.

- Svako radi onako kako misli da treba. Ništa nisam radila od plastičnih operacija. Svi mi govore „šta sam to sad radila“, ali se na meni vidi da je sve prirodno. Razmišljam o tim devojkama, jer su rano počele da ubrizgavaju strane supstance. Priroda je najlepša u životu. Možda treba samo uraditi ono za čime pati, što mu priroda nije dala. Jedino mi je priroda uskratila da jedno pet ili šest centimetara viša. Tu su visoke potpetice, pa to nadoknadim nekada. Otrov se drži u malim bočicama - rekla je Vera jednom prilikom.

Pevačica ima 75 godina i retko ko može da poveruje u to!

1 / 8 Foto: Dragan Kadić

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.