OSVANUO NASTUP O KOM JE BRUJAO REGION: Pozajmila PARE od ZVEZDE za album, a o njenom IZGLEDU se i danas priča!
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen Instagram/retro_hitovi

HIT NA INTERNETU

OSVANUO NASTUP O KOM JE BRUJAO REGION: Pozajmila PARE od ZVEZDE za album, a o njenom IZGLEDU se i danas priča!

Znate li ko je?

Objavljeno:

Jedna od najvećih domaćih zvezda Jelena Karleuša svoju muzičku karijeru započela je sredinom devedesetih, a u godinama koje su usledile izdvojila se sa nekoliko albuma, sa kojih se i dan danas slušaju hitovi: “Samo za tvoje oči” “Manijak”, “Ko ti to baje”, “Kasino” i tako dalje.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram/retro_hitovi

Ona je danas jedna od najbolje stilizovanih domaćih pevačica, a njene odevne kombinacije vrede i po nekoliko hiljana evra. Ono što se nije menjalo od samih početaka pa do danas je da Karleuša nikada nije prestala da provocira javnost, kako svojim stajlingom, tako i svojim izjavama.

1 / 5 Foto: Instagram

Naime, sada je na društvenim mrežama osvanuo Karleušin snimak sa početka karijere. Na njemu se može videti koliko je Karleuša i tada bila vitka, ali i da je od samih početaka pokušavala da donese nešto drugačiji modni stil:

Karleuša je već sa 16 godina izrazila želju da postane pevačica. Imala je podršku svoje majke Divne, ali nisu imale dovoljno finansijskih sredstava za njen prvi debi album, zbog inflacije i izazovne ekonomske situacije u zemlji.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

– Kada sam počinjala karijeru, sa nepunih 16 godina, bila je jako teška situacija. Balkan je goreo u ratnom plamenu, a ja sam te ’95-te snimila prvi album. Moja majka je pozajmila pare za to od Dragane Mirković. Da! Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album. I dok se moja majka hvatala za glavu kako ćemo joj vratiti 25.000 maraka, jer je u to vreme imala novinarsku platu dve marke, ja sam mučila drugu muku – nisam imala za čarape. I kad kupim jedne, ja ih čuvam, ali džabe. Uvek sam ih nekako krpila i lepila lakom za nokte, izmišljala neke gluposti. Pojavljivala sam se na tv-u, nasmejana, puna sebe, ubeđivala i voditelje i gledaoce da sam ja, drčna klinka sa Novog Beograda, nova Madona. Niko nije znao da novobeogradska Madona ispod pozajmljene haljine krije najlon čarape ulepljene lakom. Godine su prolazile, a ja sam se namučila kao pas. Madona iz kraja postala je opštepoznata JK. Dragani sam vratila novac – napisala je pre nekoliko godina na svom profilu Jelena Karleuša.

Bonus video:

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.