CRNI KORSET SAMO ŠTO NE PUKNE OD TEŽINE FOLKERKINIH GRUDI: Ovo je njeno NAJŽEŠĆE IZDANJE, čista PROVOKACIJA!
Maja, Foto: Printscreen Instagram/majamarijanaofficial

OPA BATO!

CRNI KORSET SAMO ŠTO NE PUKNE OD TEŽINE FOLKERKINIH GRUDI: Ovo je njeno NAJŽEŠĆE IZDANJE, čista PROVOKACIJA!

Verujemo da ni pevaču pored nje nije bilo lako

Objavljeno:

Popularna pevačica Maja Marijana tip-top sređena, sa nikad dubljim dekolteom zbog kog niko nije mogao da odvoji pogled od nje blistala je na doeli nagrada.

Maja je na Oskaru popularnosti u Banjaluci dobila nagradu za 30 godina karijere, a za ceremoniju izabrala je zeleno odelo ispod kog je imala cipkasti, crni korset sa ogromnim izrezom, skoro do ispod grudi.

Maja Marijana
foto: Instagram

Pevačica je izgledala veoma elegantno, ali i provokativno u isti mah, a bombastičan dekolte nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Maja je dobila brojne komplimente na račun izgleda, a pojedini komentarišu da je posle Dragane Jane Todorović, koja je "kraljica dekoltea na estradi", na drugom mestu Maja, kao pevačica sa drugim najbujnijim poprsjem.

"Vau, kakav dekolte", "Ogromne grudi", "Prelepa žena", "Elegantna i provokativna", "Jana, pa ti, što se tiče veličine dekoltea", "Dekolte samo što ne eksplodira", "Ludilo koliko dobro izgledaš", "Četsitam nagradu, prava si mačka", neki su od komentara.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/majamarijanaofficial

- Banjaluka, Oskar popularnosti, nagrada za 30 godina karijere. O, da, svega je tu bilo, uspona i padova, predivnih koncerata, hitova, nagrada, mnogo dobrih ljudi i poneki loš čovek, ali sve u svemu ovo je ono što sam ja i ovo je život moj. Hvala na ovoj divnoj nagradi - napisala je Maja.

Bonus video:

07:01

MAJA MARIJANA ZAPRETILA PROGONITELJU U PROGRAMU UŽIVO! Otkrila ko joj je postavio uređaj za praćenje: Godinama me juri PSIHOPATA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.