17 GODINA NIJE IZDALA NIJEDNU PESMU: Veliki povratak Vesne Pisarović, VIRUS je bio ZASLUŽAN ZA SVE!
Foto: Printscreen

opa

17 GODINA NIJE IZDALA NIJEDNU PESMU: Veliki povratak Vesne Pisarović, VIRUS je bio ZASLUŽAN ZA SVE!

Pevačica je u karijeri imala brojne hitove poput “Dolje na koljena”, “Neka ljudi govore”, “Da znaš", "Ivane" i druge, a povukla se na vrhuncu slave

Objavljeno:

Pevačica Vesna Pisarović bila je veoma popularna devedestih i ranih dvehiljaditih godina, a onda se naprasno povukla sa scene. Ipak, ona je nastavila sa nastupima, ali nije izdavala pesme, što će se sada, 17 godina kasnije, promeniti.

Naime, Vesna je, na sreću svih fanova, najavila novi album za koji joj je, kako kaže, naišla inspiracija tokom pandemije.

- Inspirisana sam bila sa mnogo nove muzike, kojoj se ne bih možda do te mere posvetila da nije bilo ovog perioda izolacije. Pre svega, otkrila sam neke nove muzičke kontinente, šarenolikost južnoameričke muzike, koja mi danas pruža veliku inspiraciju u pisanju svojih pesama, kojima se vraćam.

- Neću kriti, zapravo radim na novom pop-albumu. A do pre nekoliko nedelja čak sam i verovala da bih neke od tih pesama ovih dana mogla i završiti. U isto vreme, sada, tokom perioda izolacije, završila sam i jedan album koji pripada posve drugačijem stilu: album prerade sevdaha koje sam smestila u kontekst džeza, a čije sam snimanje započela u Berlinu neposredno pre početka pandemije i, eto, baš nedavno ga i privela kraju - kaže pevačica za Jutarnji.hr, koja inače poslednjih godina živi na relaciji Berlin - Zagreb.

Vesna Pisarović je zakazala i veliki solistički koncert za 29. april, u zagrebačkom Domu sportova.

1 / 3 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:01

Jelena Rozga otkrila šta je prvo uradila kada je došla u Beograd

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.