"ŽENA SAM KOJA MOŽE MNOGO DA ISTRPI!" Goca Tržan priznaje da je pod MEDIJSKIM PRITISKOM!
Goca Tržan, Foto: Zorana Jevtić

brutalno iskrena

"ŽENA SAM KOJA MOŽE MNOGO DA ISTRPI!" Goca Tržan priznaje da je pod MEDIJSKIM PRITISKOM!

Goca je istrajna u svojoj želji

Objavljeno:

Goca Tržan i njen suprug, Raša Novaković, već nekoliko godina pokušavaju da uz pomoć vantelesne oplodnje dobiju zajedničko dete.

Pevačica iz prethodnog braka ima ćerku Lenu, koju muzičar gleda kao svoju, ali svakako, velika im je želja da se i zajedno ostvare kao roditelji i od toga ne odustaju, ma koliko da im to teško ide.

1 / 8 Foto: Promo

- O svemu u životu otvoreno pričam ne zato što želim da delim svoju intimu već zato što mislim da ako budemo otvoreno govorili o stvarima koje su i dalje tabu, da će mnogi mnogo lakše proći kroz probleme u životu. To je jedini razlog zbog čega tako govorim i tako razmišljam. Ne bih više to komentarisala, jer je najveći blagoslov koji može da se desi jednom paru koji se voli i to toliko želi, da dobije zajedničko dete - počela je pevačica, ona je dodala koliko je njoj i izabraniku potrebno da ih ljudi malo ostave na miru, kada je ova tema u pitanju.

- Mi se volimo i želimo da imamo zajedničko dete iako već imamo jedno, moje iz prvog braka i to nas ispunjava u svakom smislu te reči. Eto, trudimo se da postignemo to još jednom. Sad nam je već potrebno da nas malo ostave na miru, jer nisam jedina ja koja ima tu vrstu težnje i koja ima tu vrstu pritiska. Neka sada malo drugi pričaju, zašto uvek moram ja? (smeh)

Pevačica napominje da je jedna od žena koje mnogo toga mogu da podnesu.

- U principu mene to ništa ne gađa, ja imam svoj balon od sapunice u kojem živim i lepo mi je. I nemam nameru da ga bušim i da izlazim u ovu surovu stvarnost koja nas okružuje na svakom koraku. Meni je okej skroz i malo pritiska uopšte nije loše i ja sam žena koja može da istrpi poprilično veliki pritisak.

Bonus video:

04:52

ZNAM DOSTA MUŠKARACA KOJI SE BAVE PROSTITUCIJOM! Goca Tržan otkrila u programu uživo svoja saznanja o AFERI KOJA TRESE REGION

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.