SKANDAL SVETSKIH RAZMERA: Pevačica otkrila zbog čega su je pitali da li ima DRUGARICE za CELU NOĆ!
Dušica, Foto: RTV Pink printscreen

AUUUU!

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA: Pevačica otkrila zbog čega su je pitali da li ima DRUGARICE za CELU NOĆ!

Ova tema je šokirala Srbiju!

Objavljeno:

Udarna tema šokirala je javnost, a kako smo već navikli, voditeljka ''Novog Vikend Jutra'', Jovana Jeremić, bavi se upravo najokrutnijim temama sa najaktuelnijim gostima, pa je tako ovog jutra na TV Pink ugostila upravo Dušicu Grabović koja je otvorila dušu pred milionima gledalaca.

Nakon što je u medijima isplivao audio-snimak na kom se čuje da Dušica Grabović podvodi devojke izvesnom Nikoli iz Švajcarske, i govori mu da razgovor nastave na Signal ili Telegram platformi, pevačica se u jutranjem programu uživo pravdala da je mislila da se radi o ugovaranju tezgi, iako nije uobičajeno da se na ovaj način ugovara nastup.

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

Dušici je potom u emisiji pušten snimak na kom navodno ugovara prostituciju.

- Ja dok imam Boga za svedoka, ne plašim se nikog na ovom svetu. Ja se zahvaljujem na svemu Bogu. Sve ovo je jedna nameštaljka. Neko je gledao kada ću ja da sletim i dođem na 40 dana tati. Ja sam bila u šoku - kaže Grabovićeva.

Kada joj je pušten snimak na kojem ona navodno dogovara da sa još dve drugarice "radi" celu noć, Grabovićka je potvrdila da je u pitanju njen glas na audio zapisu.

- Da, to je moj glas. Ja se često čujem sa nepoznatim ljudima, dogovaram tezge, ja pevam. Čujete da sam ja na snimku sve vreme iznenađena. Ne znam ko je taj čovek, pokušala sam da pronađem u telefonu neki trag, poziv, poruku, pošto ja to sve čuvam, ali nisam uspela. Ja sam mislila da ugovaram pevanje. A drugarice uvek vodim sa sobom na nastupe. Mislila sam da se na to odnosi. Rekla sam da pređemo na Signal jer uvek tako dogovaram nastup ili prebacim na menadžera - rekla je Grabović.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.