MALO IMA OVAKVIH VODITELJKI U SRBIJI: Miljenica NACIJE pokazala ZGODNO TELO, a o jednom DETALJU svi BRUJE! (FOTO)
Bojana, Foto: Instagram

divno!

MALO IMA OVAKVIH VODITELJKI U SRBIJI: Miljenica NACIJE pokazala ZGODNO TELO, a o jednom DETALJU svi BRUJE! (FOTO)

Zapalila mreže damskim izgledom!

Objavljeno:

Voditeljka “Jutra na Prvoj” Bojana Ristivojević ostvarila se u ulozi majke pre pet meseci, a sada je pokazala liniju, na kojoj bi joj mnogi pozavideli.

Inače, pre nego što vidite kako izgleda, Bojana Ristivojević je nedavno na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija iz školskih dana.

Bojana Ristivojević
foto: Instagram printscreen/bokalica

Naime, voditeljka je pre nekoliko meseci postala majka devojčice Mitre, a sve je iznenadila kada se nakon samo tri meseca od porođaja vratila na male ekrane.

Iako je oduvek znamo kao zanosnu plavušu, fotografije koje je podelila sa pratiocima na društvenim mrežama dokazuju suprotno. Bojana je podelila slike sa drugaricama iz srednje škole, na kojima je brineta.

U nastavku teksta pogledajte kako je voditeljka izgledala u srednjoškolskim danima, pa sami zaključite koliko se promenila:

Naime, voditeljka je vreme provodila na Zlatiboru u spa centru i tom prilikom se slikala u bazenu.

Ristivojevićeva je priznala da je želela, kao i mnoge javne ličnosti da se posluži čarima fotošopa, ali je u nameri odustala iz sledećih razloga:

-Nameravala sam da fotošopiram fotografiju, ali sam odustala nakon što sam svaki put iskrivila gelendere na stepenicama bazena – napisala je ona i nasmejala sve, a odmah su usledili komentari da joj fotošop definitivno nije potreban.

A sada je izbacila fotograafiju u elegantnoj haljini, pa možemo da vidimo čist dokaz zbog čega baš Bojanu navode kao jednu od najlepših i najzgodnijih lica sa TV ekrana.

Poželela je svima lep vikend, a komentari su samo pljuštali. Svi su brujali o haljini koja joj zaista fantastično stoji.

"Lepotice", "Kakva dama", "Prelepa si", "E to je prava voditeljka" ,"Stil desetka", "Haljina kao san" su samo neki od komentara.

Bonus video:

01:36

Bojana Stamenov iznenadila novom linijom i govorila o favoritima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.