DOK JE KITE PARAMA TEI TAIROVIĆ ISPADAJU NOVČANICE NA SVE STRANE: Prizor koji ćete videti je samo za ODRASLE!
Tea Tairović, Foto: Printscreen Instagram/tea_tairovic

opa

DOK JE KITE PARAMA TEI TAIROVIĆ ISPADAJU NOVČANICE NA SVE STRANE: Prizor koji ćete videti je samo za ODRASLE!

Inače, popularna pevačica Tea Tairović napravila je haos kada je na jednom od nastupa zamešala na bini, a onda se u naletu energije udarala "tamo dole"

Objavljeno:

Na poslednjem nastupu pevačica je doživela peh kada joj se top, koji je bio prekratak, podigao i otkrio njene grudi, međutim, čini se da Tea nije primetila da joj se to desilo, te je samo nastavila da igra.

Na Instagramu je osvanuo snimak pevačice s jednog nastupa na kojem vidimo da su joj oko mikrofona obmotane novčanice, te da gosti bacaju pare na nju, ali i da su joj opet ispale grudi.

Snimak je ubrzo postao virala, pa se ispod njega mogu nači mnogobrojni komentari. I dok su jedni u šoku zbog prizora, drugi su pohvalili mladu pevačicu.

1 / 3 Foto: Printscreen

Inače, popularna pevačica Tea Tairović napravila je haos kada je na jednom od nastupa zamešala na bini, a onda se u naletu energije udarala "tamo dole".

Tea je nastupala u Cirihu, a za ovu priliku izabrala je minijaturni top ispod kog definitivno nije imala ništa, duboku, ali kratku suknjicu u istoj boji, a ovda dva komada spajao je lanac.

1 / 4 Foto: Instagram/v.maaryy

Dok je izvodila svoj hit "Samo na jednu noć", Tairovićeva je zamešala kukovima i svojim atributima, a onda se rukom udarala u ritmu po zadnjici.

Provokativnim plesom atmosferu dovela do usijanja, a vreli pokreti raspalili su maštu mnogim muškarcima i nema sumnje da niko nije mogao da odvoji pogled od pevačice.

"Ludilo koliko energije", "Uh, nije mi dobro", "Bomba", "Živa vatra", "Svaka čast", "Ima sve što je potresno", "Blago kući u koju ona uđe", "Kraljica", "Grmi kako dobro izgleda, a izgra za medalju", neki su od komentara.

Bonus video:

00:09

Tea Tairović uhvaćena sa novim dečkom!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.