"KOD NAS JE UVEK TURBULENTNO!" U braku Nikoline Kovač i Saše Kapora ne cvetaju ruže!?
Nikolina Kovač, Foto: INSTAGRAM/NIKOLINA.KOVAC

iskrena

"KOD NAS JE UVEK TURBULENTNO!" U braku Nikoline Kovač i Saše Kapora ne cvetaju ruže!?

Mnogo se spekuliše o njihovom braku

Objavljeno:

Mnogi se pitaju da li su pevačice vrsne kuvarice ili kako deluje na društvenim mrežama žive lagodnim životom, putuju i jedu po restoranima.

Nikolina Kovač
foto: Instagram printscreen/nikolina.kovac

Međutim Nikolina Kovač, možda je jedna od retkih koja se može pohvaliti umećem u kuhinji, te kako priznaje neretko uveseljava svoje najmilije.

– Kada nisam raspoložena da kuvam poručujemo hranu, bar to je danas lako. Nekada stvarno nemam inspiraciju, mada stvarno volim da kuvam i uživam u tome, volim da ih iznenadim jer mi nekako ima toplinu doma kada svi zajedno sednemo za sto da jedemo i kada se oni oduševe time što ja spremim - ispričala je pevačica.

– Kod nas vikend ume da bude turbulentniji nego radni dan jer mi nismo ljudi koji idu na posao i imaju fiksno radno vreme. Uvek je kod nas turbulentno, pogotovo sa decom (smeh) - otkrila je Nikolina, te dodala da je bez obzira na uspešnu karijeru porodica na prvom mestu.

1 / 5 Foto: instagram printscreen

– Ja sam pre svega majka i ne želim da budem posvećena samo poslu da moja deca osete moje odsustvo zbog posla. Ja sam od onih majki koje svoje decu vode u vrtić i u školu, čak i kada dođem kasno sa nastupa ne spavam dugo, već počinjem sa njima dnevne aktivnosti. Zato često ne mogu da ispunim sve rokove što se tiče posle - istakla je.

Bonus video:

02:16

ZALUĐENOST DRUŠTVENIM MREŽAMA JE PRAVA EPIDEMIJA! Pevačica ima hiljade pratilaca na Instagramu, ali tvrdi: NE ŽELIM DA BUDEM ROB

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.