Za dlaku izbegla smrt! Tamara Đurić zamalo STRADALA U AVIONSKOJ NESREĆI u SOFIJI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

došlo do ozbiljnog kvara na avionu

Za dlaku izbegla smrt! Tamara Đurić zamalo STRADALA U AVIONSKOJ NESREĆI u SOFIJI! (FOTO)

Pevačica je prošla kroz pakao na putu do Sofije
Objavljeno:

Pevačica i učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Tamara Đurić preživela je pravu dramu kada se u petak uveče zaputila na dogovoreni nastup u Bugarskoj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, vlasnik jedne diskoteke u Sofiji u kojoj je Đurićeva trebalo da održi nastup u subotu uveče poslao je privatni avion po nju, međutim stvari su krenule po zlu, a pevačica je za dlaku izbegla smrt.

#tbt

A photo posted by Tamara Djuric (@tamarasstar89) on

- Tamara je privatnim avionom poletela u petak uveče iz Beograda do Sofije gde je imala dogovoreni nastup. U jednom trenutku, pred samu Sofiju, avion je počeo da podrhtava i osetile su se jake turbulencije. Tamara se u tim trenucima pozdravljala sa životom jer je preživela jezivu scenu u avionu. Tada je bila sama i izbezumila se jer nije znala kako će se sve završiti. Na svu sreću, uspeli su da nađu mesto za prinudno sletanje i sve se završilo dobro. Međutim, ona je tek pre nekoliko sati saznala da je ustanovljen ozbiljan kvar na motoru aviona i da ih je samo nekoliko minuta delilo od fatalnog ishoda, što ju je još više potreslo. Tamara je na kraju ipak bezbedno stigla u Sofiju i održala nastup. Posada aviona reagovala je u skladu s protokolom i kao pravi profesionalci su spustili avion - kaže izvor blizak Đurićevoj i dodaje:

A photo posted by Tamara Djuric (@tamarasstar89) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.