MILI SNIMA SVOJU TAKMIČARKU KAKO PLAČE I SVE KAČI JAVNO: Da li je ovo BIZARNO?
Mili Milić, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

au

MILI SNIMA SVOJU TAKMIČARKU KAKO PLAČE I SVE KAČI JAVNO: Da li je ovo BIZARNO?

Kaže da kandidati umeju da budu vrlo razdražljivi, pogotovo nakon nekoliko sati provedenih u studiju

Objavljeno: 16:09h

Peti krug najpopularnijeg muzičkog takmičenja doneo je veliko uzbuđenje, stvorivši tenziju među kandidatima, ali i njihovim mentorima..

Kompozitor i pevač Aleksandar Milić Mili je u susret finalu, objavio snimak na Instagramu kojim je pokazao kako priprema svoje kandidate. Posebno je snimio takmičarku Snežanu Kačar koja je, tokom izvođenja pesme, plakala.

"Časovi plakanja", napisao je Mili u opisu novog videa.

"'Ajde da vidimo kako peva kad plače, jer sam provalio da mnogo bolje peva kad plače. 'Ajde, gde su suze? Da vidim", poručio je on u snimku, a zatim tanjušnim glasom imitirao takmičarku: "Ja ne mogu da uđem u pesmu, joj, jadna ja".

1 / 8 Foto: Printscreen/Grand

Ekipa Grand Online portala pozvala je Milića kako bi saznala šta se zaista dogodilo na probi i zbog čega se takmičarka rasplakala.

"Ne ide vaš uvek sve po planu, jer rad u studiju je nepredvidiv, pa nekad ne ide baš tako glatko i što kažemo odjednom. Mora da se radi na pevanju", objasnio je Mili i dodao da takmičarki jednostavno nije bio dan, što generalno nije slučaj samo sa njom.

Kaže da kandidati umeju da budu vrlo razdražljivi, pogotovo nakon nekoliko sati provedenih u studiju.

"Često se dešava da zaplaču na probi. Ali znate kako, pritisak u takmičenju je veliki i svako hoće iz sebe da izvuče najbolje, pa se često dešava da u određenom trenutku to ne mogu", tvrdi Mili i ističe da ni njemu nije lako.

Rad sa kandidatima ume da bue naporan, ali kaže da srećom ima strpljenja i čelične živce za mlade pevačke nade.

"Koliko god da je naporno na mentorskim časovima, na kraju uživamo svi, pogotovo u njihovom napretku i rezulatima na kraju emisije. Njima je drago kad pokažu svoj maksimum, a meni što je rad u studiju urodio plodom", zaključio je.

Bonus video:

00:20

Ceca se pojavila na snimanju zvezde Granda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.