NA SUROV NAČIN SAZNALA ZA MUŽEVLJEVO NEVERSTVO: Ljubavnica jurila našu FOLK PEVAČICU, otkriveni DETALJI!
Ivana, Foto: Printscreen Instagram/ivanasasic1

au, ČOVEČE!

NA SUROV NAČIN SAZNALA ZA MUŽEVLJEVO NEVERSTVO: Ljubavnica jurila našu FOLK PEVAČICU, otkriveni DETALJI!

Ovo mu je velika greška!

Objavljeno:

Pevačica i učesnica rijaliti šou programa "Zadruga", Ivana Šašić obelodanila je da se razvodi od supruga Bojana Simića nakon pet godina braka.

Naime, kako je priznala u svojoj prvoj ispovesti, juče je saznala nešto zbog čega je odmah presekla i skinula burmu, dok je jutros već bila kod advokata, kog je ovlastila da pokrene postupak za razvod braka.

Ivana za medije nije želela da otkrije tačan razlog za razvod, kao ni to šta je o svom mužu saznala, a kako Pink.rs piše - reč je o prevari. Naime, Ivana je juče, kao grom iz vedra neba, saznala da joj je suprug neveran, te da ima paralelnu vezu i vodi dvostruki život, prenosi pomenuti portal.

- Ovo je strašno što joj se desilo, da žena pojma nema šta joj se radi iza leđa! Bojan ju je varao, i to sa ženom koja je sedam godina starija od Ivane! Juče je sve saznala. Ajde da je neka mlađa, neka klinka, avantura, pa i nekako da razumeš, da on želi da ima decu sa nekom mlađom, pošto ih sa Ivanom nema... Ali ovo, ovo ni u ludilu niko nije očekivao - za Pink.rs počinje priču izvor blizak pevačici.

Izvor kaže da je pevačica na surov način saznala za muževljevo neverstvo.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/ivanasasic1

- Pojma ona nije imala, nego je ta žena, koja joj se spetljala sa mužem, počela da je traži po Šapcu i da se raspituje "da li je njihov brak validan". Našla se sa Ivanom i priznala kako stoje stvari, da je ona već izvesno vreme s njenim mužem, koji ju je ubeđivao da je sa Šašićkom "samo na papiru", a ovoj obećavao kule i gradove, sedeo na dve stolice. Zamislite vi to, zamislite Ivanu, koja sve to sluša i vidi? Da nju neka žena starija juri, traži po Šapcu i priča da je s njenim mužem, pa proverava da li su oni zajedno ili nisu... Stvarno, sramota - otkriva izvor.

Pevačica je iste sekunde, čim je sve saznala, skinula burmu i odlučila da se razvede.

- Ivana je stvarno poštena žena, iskreno sada ne zna šta ju je snašlo. Teško joj je. Živela je s tim čovekom pet godina, nije imala pojma s kim živi i šta joj radi iza leđa. Da nju vara sa od nje sedam godina starijom ženom, i to tako, da dozvoli da je ta žena traži - dodaje izvor za gorepomenuti portal.

Bonus video:

01:29

ZNALA SAM DA KRISTIJANOV BRAK NE FUNKCIONIŠE: Ivana Šašić srećna što je pobegla na vreme iz RIJALITIJA i iznela TAJNE!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.