DOKAZI O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ!
Jelena Marjanović, Foto: Kurir

KONAČNO

DOKAZI O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ!

Odbrana je takođe predložila da se kao dokaz dostavi i fotografija sa mobilnog telefona na kojoj se vide Jelenine povrede koje su, kako navode, nastale pre njenog nestanka i ubistva

Objavljeno: 16:52h

Suđenje Zoranu Marjanoviću (43), koji se tereti za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović (35), nastavljeno je juče pred Višim sudom u Beogradu iščitavanjem spisa dokaza! Na ročištu je Zoranova odbrana tražila da se priloži fotografija na kojoj se vidi da je Jelena navodno imala povredu ruke pre ubistva, što je razlog zbog čega se njena krv našla na zadnjem sedištu automobila optuženog!

Zoran Marjanović došao je juče u Palatu pravde u pratnji svojih advokata Veljka Delibašića, Stefana Jokića i Aleksandra Zarića. Ročište je počelo tako što je odbrana podnela podnesak u kojima su precizirali svoje dokazne predloge.

1 / 9 Foto: KURIR TV/MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Podneli su zahtev da se u dokaze uvrste audio-zapisi telefonskih poziva Zorana Marjanovića policiji posle Jeleninog nestanka, da se pregleda snimak emisije „Grand magazin“ iz 2015, u kojoj je pokojna Jelena govorila o odnosima u porodici i izveštaj o tragovima obuće u blatu.

Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. Na nasipu u Borči dok je džogirala, a navodno su je Zoran i njihova ćerka Jana čekali na početku nasipa. Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu, s brojnim povredama na glavi i telu, a sumnja se da ju je ubica izudarao tupim predmetom, a zatim je odvukao do kanala. Za njeno ubistvo tereti se njen suprug Zoran Marjanović kojem se sudi pred Višim sudom u Beogradu.

Odbrana je takođe predložila da se kao dokaz dostavi i fotografija sa mobilnog telefona na kojoj se vide Jelenine povrede koje su, kako navode, nastale pre njenog nestanka i ubistva, a da se iz tog razloga našla njena krv na zadnjem sedištu Zoranovog automobila marke „mercedes“.- Posedujem tu fotografiju. Jelena je uslikala ruke na kojoj su povrede i poslala ih sestri. Mogu da dostavim sudu - kratko je rekao Zoran Marjanović na pitanje sudije da li poseduje fotografiju.

Posle toga sudija je započela čitanje dokaza koje je sud uvrstio u spise dokaza, što je naišlo na neodobravanje Zoranove odbrane. Kako su naveli, sudija je čitala i dokaze koje je sud uvrstio u spise, a kako kažu, nije reč o onim dokazima koje je tužilaštvo navelo u svojoj optužnici.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Novi dokazi

- snimak emisije „Grand magazin“ iz 2015.

- audio-zapisi telefonskih poziva Zorana Marjanovića policiji

- izveštaj o tragovima obuće u blatu

- fotografija Jelene Marjanović sa povredom na ruci

- Klijenta branimo od optužnice, a ne od spisa predmeta. Mi smo se pripremili na osnovu onoga što je u optužnici. Vi čitate, mi ne znamo je l’ nešto treba ili ne, nismo se upoznali s tim - rekla je odbrana na sudijin odgovor da je reč o dokazima koji postoje u spisima.

Zbog toga je odlučeno da se na sledećem ročištu ti dokazi prikažu na doku-kameri, a sledeće suđenje je zakazano za 11. februar 2022. u Palati pravde.

Bonus video:

00:40

ŠTA SE KRIJE IZA NOVE DEVOJKE MARJANOVIĆA? Ljubavnica tuge OTKRIVA MNOGO o njegovom odnosu sa PEVAČICAMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.