OVOLIKO ĆE MINA VRBAŠKI UZETI NOVCA ZA UČEŠĆE U ZADRUZI 5: Procurile informacije iz UGOVORA!
Mina Vrbaški, Foto: Nemanja Nikolić

šok

OVOLIKO ĆE MINA VRBAŠKI UZETI NOVCA ZA UČEŠĆE U ZADRUZI 5: Procurile informacije iz UGOVORA!

Karta za opstanak do samog kraja joj je bivši momak Mensur Ajdarpašić

Objavljeno: 12:43h

Mina Vrbaški privukla je pažnju na sebe svojim ulaskom u aktuelnu sezonu "Zadruge". Njena drugarica Katarina V. otkriva da je Mina ušla u rijaliti isključivo zbog novca, pošto od plate medicinske sestre ne može tako lagodno da živi kako je navikla, a sa druge strane potrošila je novac od starog honorara.

Karta za opstanak do samog kraja joj je bivši momak Mensur Ajdarpašić.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

- Mina je ušla u rijaliti samo i isključivo zbog jedne stvari, a to je novac. Nije želela da se pojavi u petoj sezoni i toliko je odugovlačila svoje učešće, međutim na kraju se ipak pojavila na vratima “Zadruge”. Pregovarala je nedeljama sa produkcijom da bi ipak donela konačnu odluku. Dobila je 1.500 evra nedeljnog honorara što je njoj svakako bila primamljiva ponuda - priča drugarica i dodaje:

- Naravno, produkcija “Zadruge” je odmah znala da ne treba štedeti novac kada je Mina u pitanju, jer znaju da ih očekuje šou program sa njom. Mensur Ajdarpašić i dalje gaji emocije prema Mini, a jedno vreme je bila i u emotivnom odnosu sa Filipom Carem. Sada joj se trenutno dopada Anđelo Ranković, tako da je pitanje kakav će potez povući. Kod kuće je ostavila momka u koga je ludo zaljubljena, ali poznavajući nju, sigurno će završiti u vezi sa nekim od rijaliti učesnika - tvrdi Minina drugarica Katarina koja napominje da rijaliti zvezda nije mogla da živi od plate koju je zarađivala kao medicinska sestra.

- Mina je pokušala da zaradi novac kao medicinska sestra, međutim to nije bilo na onom nivou na kom ona može da zaradi u rijalitiju. Shvatila je da joj rijaliti ipak pruža mnogo više mogućnosti i da će samim ulaskom uspeti da uštedi novac bar za neki pristojan automobil. Taman je krenula da promeni život iz korena, međutim, to se nije dogodilo. Vratila se na staro i sada je u trci za glavnu nagradu u rijalitiju od 50.000 evra - zaključuje Katarina V.

1 / 7 Foto: Printscreen

Pravi svadbu nakon rijalitija.

Drugarica Mine Vrbaški tvrdi da će rijaliti učesnica napraviti svadbu nakon “Zadruge“ ako i dalje ostane u emotivnom odnosu sa momkom.

- Mina je spremna da stane na ludi kamen i rekla mi je da bi se nakon pete sezone rijalitija udala, ako i dalje ostane u vezi sa momkom. Mada kako je krenulo, pitanje je da li će njihova veza opstati do kraja pete sezone. Ja bih najviše na svetu volela da joj budem kuma i da se veselim njenoj sreći.

Ovo je otac Mine Vrbaški.

Bonus video:

00:26

Mina Vrbaški proslavila rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.