SLAĐANA TOMAŠEVIĆ RASKINULA VERIDBU I SRCE DALA DRUGOM: Izabrala je njega!
Foto: Instagram

OVO NISTE ZNALI

SLAĐANA TOMAŠEVIĆ RASKINULA VERIDBU I SRCE DALA DRUGOM: Izabrala je njega!

Otkrila i kako se nosi sa udvaračima!

Objavljeno: 09:03h

Voditeljka „Beogradske hronike“ Slađana Tomašević mami uzdahe muškaraca, ali se na njih ne obazire jer je zauzeta.

Naime, Slađana je istakla da je srećno zaljubljena, par godina nakon raskida veridbe i veze od čak pola decenije, a i ako nama deluje stalno sigurna u sebe, voditeljka ističe da stalno sebi traži mane i da se retko kada gleda na televiziji.

Važite za jednu od najatraktivnijih voditeljki. U čemu je tajna?

– Tajne nema - to sam ja. Ako je to mišljenje većine - hvala!

Kako se nosite sa udvaračima?

– E, sada ste me nasmejali, sve je pitanje vašeg odnosa i stava. Uvek morate da date signal ili “dozvolu”. Muškaci su i dalje džentlmeni i niko ne prelazi granicu dobrog ukusa. Bar je to moje iskustvo. Stvarno, mislim da je sve to do nas žena.

Da li sada postoji neko ko Vam je ukrao srce?

– Postoji, ali nije ga “ukrao”, sama sam ga dala i to “na dlanu”.

1 / 4 Foto: Pritnscreen/Instagram/sladjana.tomasevic

Koliko Vam je pandemija korona virusa teško pala i da li ste u ovu godinu ušli sa nekim novim ciljem?

– Naravno, kao i svima. Kao da mi je neko “oduzeo” onaj moj uobičajeni, uglavnom veseli život i dodelio ulogu u filmu čija mi se radnja apsolutno ne dopada, ali kao večiti optimista, verovala sam i verujem - da i sve što je loše mora da prođe. U ovu godinu sam ušla sa ciljem, videćemo da li će uspeti.

Šta gledate na TV? Je li postoji koleginica čiju emisiju pratite?

- Jutarnji program, to palim kada ustanem. Vesti moram da ispratim zbog posla. Inače gledam filmove i obavezno slušam muziku.

Slađani su u studiju gostovale brojne ličnosti sa javne scene, a od svih je izdvojila legendarnog glumca Dragana Nikolića, koji je jednom prilikom zajedno sa njom vodio celu emisiju.

Dragan Nikolić
foto: Pritnscreen/youtube

- Posle toliko emisija i toliko ljudi koje sam ugostila, možda ne bih bila fer da nekoga javno izdvojim. Naravno da postoje oni koji vam dođu kao “odmor za dušu”, a još kada posao postane i uživanje, onda je to dobitna kombinacija - započela je voditeljka, te je dodala:

- Izdvojiču jednu emisiju koju je sa mnom, od početka do kraja vodio Gaga Nikolić. Trajali su dogovori oko toga, ali me je fascinirao kada je rekao: “Ja sam se pripremao, gledajući emisije”. Ta rečenica je “objasnila” sve. Sličnu stvar sam uradila pre nekoliko godina. Tada mi je “kolega voditelj” bio Andrija Kuzmanović - rekla je ona.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.