FOLK PEVAČICA UHVATILA MUŽA KAKO SE DOPISIVANJU SA DRUGOM: Odmah je SVE ISTRAŽILA, kao DETEKTIV!
Par koji mnogi podrzavaju, Foto: Printscreen Instagram/tina_ivanovic_official

OVO NISTE ZNALI

FOLK PEVAČICA UHVATILA MUŽA KAKO SE DOPISIVANJU SA DRUGOM: Odmah je SVE ISTRAŽILA, kao DETEKTIV!

Zajedno su od početka njene karijere

Objavljeno:

Poslednjih godina pevačica Tina Ivanović kao da se povukla u ilegalu. Nije snimala pesme i nije se pojavljivala na javnim skupovima, a sada je otkrila nepoznate detalje iz svog života.

Pisalo se da je pevačica želela da proda vilu od 780.000 evra, pa je otkrila i zbog čega:

– Pa računali ste samo jednu kuću, ali i ova druga vredi još toliko. Istina je da smo Zvezdan i ja odlučili da prodamo oba objekta. Jedan je stambeni prostor sa dva lokala, a drugi je predviđen za motel. Zvezdan je hteo da otvori diskoteku, ali ja sam se protivila tom predlogu jer ne želim buku oko kuće.

Tina Ivanović
foto: Printscreen Instagram/tina_ivanovic_official

Istakla je da je njena neostvarena želja što nije rodila dete svom sadašnjem suprugu, Zvezdanu.

– Jedina stvar koju nisam ostvarila u životu je da rodim dete Zvezdanu. Pokušavali smo godinama, ali nije nam se dalo. To je moja bolna tema i ne bih previše o tome, ali i pored toga, nas dvoje smo zajedno, volimo se i poštujemo jedno drugo, a sreća je što oboje imamo decu iz prethodnih brakova – rekla je pevačica za Alo.

Tina je otkrila da je “uhvatila” supruga” kako se dopisuje sa devojkama na Fejsbuku, ali da ona nije mnogo ljubomorna.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

– Bilo je zabavnih situacija, na primer kada se Zvezdan dopisivao preko Fejsbuka, pa sam ja ušla i sve to istražila (smeh). Šalju mu devojke sve i svašta. Šalju i meni muškarci, ali ja to odmah blokiram. Zvezdan i ja smo preko dvadeset godina zajedno, od početka moje karijere, i zaista imamo poverenja jedno u drugo. Zato nam i ne treba mnogo da rešimo bilo kakav problem – objasnila je pevačica.

Bila je poznata po silikonima i oblinama, a onda je odlučila da ih izvadi.

– Izvadila sam ih 2016. godine zbog zdravstvenih problema. Da mogu da vratim vreme, nikada ih ne bih ni stavljala, mladost – ludost. Sada se bez silikona osećam mnogo lepše – rekla je Tina.

Pevačica se već duže vreme bori sa Hašimotom, zbog čega je promenila način ishrane.

Tina Ivanović
foto: Printscreen Instagram

– Imam usporen rad štitne žlezde, takozvani Hašimoto. Mislim da se svaka druga osoba na planeti suočava s tim problemom. Nažalost, stres, tempo života, sve što nosi moj posao su me doveli do toga da moram da usporim. Svakog jutra uzimam terapiju, promenila sam ishranu i držim bolest pod kontrolom – rekla je Tina.

Bonus video:

02:35

TINA IVANOVIĆ IZREŠETALA BAROVCE U PULS BARU! Dala svoj sud o novom ljubavnom paru, a za NJU smatra da je TAKTIČAR I FOLIRANT

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.