O OVOME SE ĆUTALO 22 GODINE: Ovo je jedina ISTINA o Nataši Bekvalac!
Foto: © ATA Images

šok

O OVOME SE ĆUTALO 22 GODINE: Ovo je jedina ISTINA o Nataši Bekvalac!

Nataša Bekvalac će otkriti sve o sebi

Objavljeno:

Pikanterije iz života poznatih ličnosti stalno su u žiži interesovanja publike, a to je slučaj i kod pevačice Nataše Bekvalac, čiji ljubavni život posebno intrigira.

Kako je još ranije nagoveštavala, a sada i potvrdila, ona će napisati autobiografiju u kojoj će otkriti neke od svojih tajni i malo poznate detalje iz života.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

- Sve ću vam ispričati, možda u knjizi, možda na daskama koje život znače, možda na filmu. Nekada, kada budem poželela da se odmorim od posla, a još uvek nemam taj luksuz. Sada opet moram da navučem pantalone i zapnem jače nego ikada - napisala je Nataša ranije na Instagramu, a sada se osvrnula na to pa otkrila da će zaista napisati knjigu.

- Neću napisati knjigu da bih od sebe pravila superženu, niti da bih se pravila važna. Želim da pokažem da ako ja to mogu, možete i vi, moje dame - rekla je Nataša za Informer, koja, podsetimo, iza sebe ima tri braka, sa Danilom Ikodinovićem, Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem i dve kćerke Hanu i Katju.

Inače, pevačica Nataša Bekvalac vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde deli detalje iz svog privatnog života.

Iako je mnogi smatraju jednom od najzgodnijih pevačica na našoj javnoj sceni, Nataša je priznala da kuburi sa viškom kilograma, te da se ugojila 8 kilograma.

Inspirisana stihovima pesme "In Corpore Sano", pobednice "Beovizije 2022", Konstrakte, Nataša je došla do zaključka da ona to jest umetnica, mora biti zdrava, te se je trenutno na režimu ishrane koji joj je propuisala nutricionistkinja.

Bonus video:

00:31

Nataša Bekvalac slavi rođendan ćerki: Ovako je Hana reagovala na iznenađenje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.