GLUMCI POSTALI MAMA I TATA!
Beba, Foto: Profimedia

opa

GLUMCI POSTALI MAMA I TATA!

Tačnije, u pitanju je bila ceremonija tokom koje su ozvaničili posvećenost jedno drugom, a koja je tek slična braku

Objavljeno:

Glumački par Mia Got i Šaja Labaf postali su mama i tata i već uveliko uživaju u svim čarima roditeljstva. Pre nekoliko dana su viđeni kako guraju kolica ulicama Los Anđelesa, prenose strani mediji, a bebin lik čuvaju strogo podalje od reflektora.

Šta više, o Mijinoj trudnoći se nikada javno nisu izjasnili, pa tako i ne čudi što je njihovo prvo dete - ostala velika misterija iz tamošnjeg sveta poznatih.

Fotografije trudne Gotove „proputovale" su internetom prvi put tek krajem januara, ali bez ijedne reči tada budućih poznatih roditelja. Očito, nastavljaju tu politiku i sada, kada uveliko već brinu o najmlađem članu porodice. „People" je prvi tada, početkom godine, obelodanio javnosti da dvojac čeka dete.

Na tome se, kada je ta tema u pitanju, završilo.

Podsetimo, Mia Got (28) i Šaja Labaf (35) bili su u vezi i raskidali sve od 2012. godine. Počeli su da izlaze pošto su se upoznali na setu filma „Nymphomaniac: Vol. II". O njihovoj veridbi se brujalo tri godine kasnije, međutim, njih dvoje su se tada bili u stvari venčali.

Tačnije, u pitanju je bila ceremonija tokom koje su ozvaničili posvećenost jedno drugom, a koja je tek slična braku. Kako se sve odvilo u Las Vegasu, imitator Elvisa Prislija prisustvovao je činu.

Međutim, 2018, par je podneo zahtev za razvod. Šajin predstavnik za medije je naglasio za „E!" da su se rastali „prijateljski". On je tada uplovio u romansu sa muzičarkom FKA Tvigs koja ga je u decembru 2020. optužila za zlostavljanje tokom veze od devet meseci.

Mia Got
foto: Profimedia

U februaru iduće godine objavljeno je zvanično saopštenje na konto svega, potkrepljeno izjavama njegovih advokata koji su tvrdili „da ni do kakvih povreda nije došlo", te da je tako sve u stvari laž.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.