ANA SEVIĆ JE PRE PEVANJA RADILA POSAO IZ SNOVA: Plata je bila OGROMNA!
Ana Savić, Foto: Damir Dervišagić

opa

ANA SEVIĆ JE PRE PEVANJA RADILA POSAO IZ SNOVA: Plata je bila OGROMNA!

Ana je radila posao koji ju je činio nesrećnom

Objavljeno:

Ana Sević pevačku i voditeljsku karijeru počela je da gradi 2011. godine, a pre toga bavila se poslom koji nije imao dodira sa javnošću.

Naime, Ana je obavljala kancelarijski posao, ali je nije činio srećnim, pa je rešila da se upusti u pevačke vode o čemu je i ona sama svojevremeno govorila.

- Volim da sama pogrešim ili da sama izaberem taj pravi put. Kada sam krenula da pratim svoje snove i ono što volim shvatila sam to, kada sam napustila posao koji sam radila pet godina, kancelarijski posao gde sam vodila firmu, plačući sam išla na posao, imala sam fantastičnu platu, ja sam bila nesrećna do srži - rekla je jednom prilikom u emisiji "Magazin in".

1 / 7 Foto: Nebojša Mandić

- Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao i samo sam rekla ja ću se baviti pevanjem i od tog trenutka sam srećna. Radim ono što volim i bitno je da budem sami sa sobom u dogovoru - dodala je tada Sevićka.

Nekadašja voditeljka i pevačica Ana Sević porodila se 3. marta i posle dve devojčice, na svet donela dečaka Simeona, a njen izabranik ju je častio ni manje ni više nego bazenom u stanu.

“Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Daniel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. - kaže pa dodaje:

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra. - priča pa dodaje:

Ana će ovog leta sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije”, kaže izvor blizak pevačici za Svet.

Bonus video:

00:06

Ana Sević gradi bazen u luks domu na Vračaru

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.